Ajuntament d'Arenys de Munt

AVUI
Mín. 4ºC
Màx. 12ºC
Ennuvolat
DEMÀ
Mín. 3ºC
Màx. 11ºC
Intervals de nuvolositat
Youtube Facebook Twitter Instagram
Portada · Participació · Òrgans online de Participació
Òrgans online de Participació

L'Ajuntament d´Arenys de Munt vol apropar l'Administració, la presa de decisions i la vida quotidiana del municipi als seus vilatans i vilatanes. D'aquesta voluntat han nascut tota una sèrie de mètodes de participació a través dels quals la població pot participar en la presa de decisions, fer arribar propostes a debatre, queixes a tenir en compte per l´ajuntament, organitzar i donar a conèixer actes que es duran a terme i marcar l'agenda del poble, inscripció a fires i esdeveniments...

En definitiva, no volem només que els ciutadans i ciutadanes s'apropin a les qüestions administratives, sinó a la vida del poble en general.

A continuació podeu trobar els diferents òrgans de participació als que podeu accedir mitjançant el nostre lloc web:

PROPOSTES, QUEIXES I SUGGERIMENTS:

A través d'aquest formulari podeu fer arribar qualsevol inquietud, proposta de millora pel poble o queixa concreta que tingueu respecte algun àmbit del municipi. Els comentaris rebuts no cauen en sac buit: son recollits i derivats als diferents departaments i àrees de l'ajuntament, analitzats per aquests i s'acaba emetent una resposta a l'interessat on s'explica la decisió presa al respecte i l'estat de la seva queixa o proposta.


PARTICIPA A L'AGENDA:

Arenys de Munt és un municipi que sempre aposta per la celebració d´actes de tot tipus, especialment de caràcter cultural, i es nodreix dels coneixements i l´alegria que es desprenen d´aquests. Per a incentivar la celebració d´aquests tipus d´actes i més, i potenciar la seva difusió, es va crear la possibilitat de que els vilatans i vilatanes poguessin informar a l´ajuntament dels actes que es duran a terme al poble i que encara no figuren a l´Agenda.

INSCRIPCIÓ A LES FIRES LOCALS: Una altra opció que podeu dur a terme és inscriviu-vos per participar a les diferents fires locals que es duen a terme a Arenys de Munt, com ara la Fira de la Maduixa o la Fira de la Cirera d´en Roca.PRESSUPOST PARTICIPATIU:

Cada any l'ajuntament d'Arenys de Munt pregunta als seus habitants en què i com volen invertir el Pressupost Municipal. L´objectiu d´aquesta iniciativa municipal és donar veu i vot als veïns i veïnes d´Arenys de Munt en la presa de decisions que afecten els pressupostos.
Actualment la fase d'execució dels projectes més votats es troba vigent. Tan aviat com aquests hagin estats valorats, s'anunciaran els guanyadors i podreu fer seguiment de la seva evolució.Com a conseqüència d'aquesta iniciativa, s'ha desenvolupat el Pressupost Participatiu Jove, orientat a destinar part del Pressupost a propostes i projectes del jovent.CONSELLS MUNICIPALS: A través del següent apartat pots trobar tots els Consells Municipals del municipi i com inscriure't a ells.
 
^