Ajuntament d'Arenys de Munt

AVUI
Mín. 14ºC
Màx. 24ºC
Molt ennuvolat
DEMÀ
Mín. 13ºC
Màx. 23ºC
Intervals de nuvolositat
Youtube Facebook Twitter Instagram
Portada · Participació · Servei de Mediació
Servei de Mediació
Servei de Mediació Ciutadana i Comunitària d'Arenys de Munt

Podeu contactar amb el Servei de Mediació a través del correu mediacio@ademunt.cat o localitzar-los per telèfon a través de la centraleta de l'Ajuntament: 937937980.

El Servei de Mediació és un servei públic i gratuït que té per objectiu resoldre d'una forma dialogada, pacífica i confidencial els conflictes provinents de la convivència i les relacions personals.

Podeu derivar-hi els conflictes que afectin persones i que siguin generadores de dificultats en les relacions, en la comunicació i en la convivència:

  • Conflictes entre veïns per: sorolls, olors, humitats, límits i murs, tinença d'animals domèstics, brutícies, etc.
  • Conflictes en comunitats de veïns i propietaris per: impagament de quotes de comunitat, ús d'espais comuns, instal·lació i obres per millores en la comunitat, dificultats de relació amb algun veí, etc.
  • Conflictes familiars: de relació amb l'exparella, entre germans, a causa d'herències, de conflictes entre pares i fills, entre pares i avis, per la cura de una persona dependent, etc.
  • Conflictes en organitzacions i institucions: derivats de les relacions entre els membres de l'organització o de l'equip, entre organitzacions, etc.
  • Conflictes provinents de l'ús d'espais públics: ús de serveis i equipaments municipals, ús d'espais públics per sorolls, mala utilització, de places, carrers, danys al patrimoni municipal, etc.
  • Conflictes provinents d'activitats econòmiques: olors, sorolls, qüestions derivades del consum, qüestions contractuals, etc.

Per tal de fer una derivació només cal que pugueu contactar amb el servei.

Només és necessari que deriveu una de les parts del conflicte.


Estudi descriptiu del Servei de Mediació Ciutadana

Estudi descriptiu del Servei de Mediació Ciutadana que es dona al municipi, fent comparativa amb altres serveis. Per veure l'arxiu adjunt, cliqueu aquí


Sol·licitud de Mediació Ciutadana


Memòries del Servei de Mediació

 
Dades del servei

Responsable: Eva Noguera


Telèfon: 937957980

Correu electrònic: mediacio@ademunt.cat

Horaris i ubicacions d'atenció al públic: 

- Dimarts de 9 a 14 h a Can Borrell (av. del Remei).
- Dijous de 16 a 20 h a l'Edifici Cotxeria (c/ Sant Pau, 2).

^