Ajuntament d'Arenys de Munt

AVUI
Mín. 4ºC
Màx. 12ºC
Ennuvolat
DEMÀ
Mín. 3ºC
Màx. 11ºC
Intervals de nuvolositat
Youtube Facebook Twitter Instagram
Portada · Educació · Aula de Música d'Arenys de Munt
Aula de Música d'Arenys de Munt

Trobada Big BandsL'Aula de Música AdM va néixer l'any 2008 amb l'objectiu de donar formació musical a la vila d'Arenys de Munt.

A l'Aula de música AdM treballem amb la filosofia de fer que la música sigui assequible a tothom.

Creiem en la música com un llenguatge per gaudir, expressar sentiments, crear bons hàbits i, sobretot, com a eina de comunicació social.

És per això que, a part de les classes individuals d'instrument, on es treballa la tècnica de l'instrument escollit de forma personalitzada, apostem per integrar els alumnes en alguna de les diferents agrupacions musicals de l'Aula; d'aquesta manera, es treballa el llenguatge musical aplicat, perquè els alumnes vagin adquirint coneixements musicals de forma dinàmica i alhora puguin compartir la música amb altres companys i, així, enriquir-se.

Seguint aquesta idea, al llarg del curs es realitzen diverses audicions i actuacions vinculades a la vida social del poble, per tal que els alumnes gaudeixin de tocar en públic i per fer de la música aquesta eina de comunicació i unió en la qual creiem.

Les activitats es realitzen en dependències de l'Ajuntament (Escola Sant Martí i Escorxador) i en un horari extens, que pretén donar resposta a les necessitats de tothom.

Totes les  activitats estan conduïdes per un equip de professors d´àmplia experiència i molt qualificats.


Per a més informació podeu consultar el següent enllaç:

 
Dades del servei

Regidora: Tònia Vila i Paituví

Directora: Rosa Conesa

Adreça: C/ Generalitat, 2 - 08358 Arenys de Munt

Telèfon: 616911655

Correu electrònic: aulamam@aulamam.com

Adreça web: www.aulamam.com

^