Ajuntament d'Arenys de Munt

AVUI
Mín. 14ºC
Màx. 24ºC
Núvols alts
DEMÀ
Mín. 13ºC
Màx. 22ºC
Intervals de nuvolositat
Youtube Facebook Twitter Instagram
Portada · Educació · Aula d'extensió universitària d'Arenys de Mar per a Gent Gran
Aula d'extensió universitària d'Arenys de Mar per a Gent Gran

Aula universitàriaL'Aula d'extensió Universitària d'Arenys de Mar per a Gent Gran, és oberta a totes les persones adultes interessades en la cultura i en l'adquisició de coneixements, sense límit d'edat. Com a protagonistes de l'època que ens toca viure, és necessari tenir elements per a conèixer les noves realitats d'un món que busca, canvia, pateix i viu un temps de llarga transició.

Creiem, doncs, que la formació continuada que ofereixen les Aules d'Extensió Universitària, associades i constituïdes en moltes ciutats de Catalunya i presents també en molts altres països, ens dóna la possibilitat de continuar dia a dia el nostre creixement cultural.

La Universitat Pompeu Fabra tutela la nostra Aula i vetlla per la seva qualitat. Setmanalment conferències impartides per professors universitaris o professionals especialitzats tracten els temes segons el programa que tria l'Aula.

També al voltant de l'Aula us oferim tallers que creiem continuaran gaudint del vostre interès.

Aquest serà el catorzè curs de funcionament de l'Aula i a partir del dia 13 del mes de setembre cada dimarts ens trobareu a la nostra secretaria, de 11h a 1h del matí, Riera Pare Fita, 31, 2a planta. Edifici Calisay. 08350 Arenys de Mar

L'Aula d´Extensió Universitària d´Arenys de Mar està adreçada a totes les persones dels dos Arenys que hi vulguin assistir.

Per a més informació, cliqueu sobre aquest enllaç.

 
Dades del servei

Aula d'Extensió Universitària

Presidenta: Mercè Colomer

Adreça: Riera del Pare Fita, 31 (Edifici Calisay)

Telèfons: 678441793, 93795110, 937938379

E-mail: aulaeu@gmail.com

Més informació: http://entitats.arenysdemar.cat/aula


Us pot interessar:

^