Ajuntament d'Arenys de Munt

AVUI
MÝn. 14║C
MÓx. 24║C
N˙vols alts
DEM└
MÝn. 13║C
MÓx. 22║C
Intervals de nuvolositat
Youtube Facebook Twitter Instagram
Portada Ě Comunicaciˇ i Noves Tecnologies Ě RÓdio Arenys de Munt
RÓdio Arenys de Munt

Podreu trobar informaciˇ de la RÓdio Municipal d'Arenys de Munt al web www.radioarenysmunt.cat


Escolta la rÓdio en directe:


RÓdio Arenys de Munt va nÚixer l'any 1983 fruit de la trobada de diverses persones apassionades de la rÓdio i de la tŔcnica. L'Ajuntament va cedir un local al segon pis de l┤edifici municipal de la Plaša de l'EsglÚsia, que encara Ús la seu de l'emissora. TambÚ en tÚ la concessiˇ de la llicencia del 107 de la FM.

L'Emissora municipal sempre ha funcionat amb una part molt important de voluntariat. Tradicionalment ha estat finanšada bÓsicament per la publicitat i amb el recolzament constant per part de l'Ajuntament.

Estudis de RÓdio Arenys de MuntL'any 2007 es va fer un nou salt de cara a professionalitzar el servei municipal de RÓdio. Alguns dels components de l┤emissora amb Jordi Soler, Xavi Roca i Ivan Nieto al capdavant van formar l┤entitat sense Ónim de lucre “RÓdio Associaciˇ Arenys de Munt” amb l'˙nica finalitat de poder optar a la concessiˇ municipal del servei de rÓdio. Un cop assolit aquest repte l┤associaciˇ ha pogut realitzar els primers contractes de treball per als professionals que en ella hi treballaven.

Des de l┤any 2017 RÓdio Arenys de Munt estÓ en procÚs de modernitzaciˇ i actualitzaciˇ de la seva estructura. Ara els continguts estan adjudicats a una empresa externa “RÓdio Associaciˇ Arenys de Munt”, que treballa en base a una tradiciˇ de mÚs de tres dŔcades fent rÓdio, amb la implicaciˇ de voluntariat i tambÚ personal remunerat amb diversos tipus de jornada laboral.

S┤ha fet un Projecte de RÓdio Arenys de Munt PRAM 2017-2020 que parteix del punt en quŔ ha comenšat a exercir el cÓrrec el nou Director, i previ a la creaciˇ del Consell Assessor i Consell Directiu, arran de l┤aprovaciˇ del Reglament d┤Organitzaciˇ i Funcionament de l┤emissora municipal de RÓdio, publicat al BOE el 3 de juliol del 2017.

A mÚs l'any 2013 es va crear AmunTV la televisiˇ local i per Internet del poble, integrada des del 2017 a RÓdio Arenys de Munt.

AquÝ podeu veure una Galeria d┤Imatges de la RÓdio, on hi ha les instalĚlacions i fotografies de programes especials destacats de l┤emissora.


RÓdio Arenys de Munt Ús gestionada per:

RÓdio Associaciˇ Arenys de Munt

 
Qui som?

RÓdio Arenys de Munt


Director:
 Oriol Leo

Director de continguts: Jordi Soler


Adreša: Pl. de l'EsglÚsia, 5 - 08358 Arenys de Munt

TelŔfon: 937938787

Fax: 937939438

Lloc web: www.radioarenysmunt.cat

Correu electr˛nic: radio@arenysdemunt.cat

^