Ajuntament d'Arenys de Munt

AVUI
Mín. 11ºC
Màx. 22ºC
Descobert
DEMÀ
Mín. 13ºC
Màx. 23ºC
Intervals de nuvolositat
Youtube Facebook Twitter Instagram
Portada · Urbanisme · Planificació Urbanística i Urbanitzacions
Planificació Urbanística i Urbanitzacions

Modificació usos Pla GeneralDesprés d'un treball de quatre anys, l'any 2003 aprovàvem un Pla General que dibuixava sobre el paper les noves zones de sòl urbà residencial i industrial. Gràcies al mateix Pla es preveia l´obtenció per al municipi d'importants zones d'equipaments.

La feina actual és desenvolupar els diferents plans parcials previstos i les unitats d´actuació. Això representa una tramitació llarga que ens portarà a aprovacions inicials, provisionals, definitives, i a projectes de reparcel·lació i d'urbanització per deixar el sòl ben a punt.

L'estudi en detall de diferents zones i les noves tendències en arquitectura ens obliguen a una revisió constant del pla i a la tramitació de modificacions. Actualment hi ha 5 modificacions en tràmit.

A Arenys de Munt hi ha tres plans parcials (B-5: Ruals; B-1: Sobirans: B-2: Can Xicoi) i UA-7 : Rial de la rectora; UA-10: Rambla de l´Eixample; UA-14: Rial Bellsolell. L'empresa municipal GUSAM S.A.M. gestiona tot aquest planejament.

Al llarg d´aquest mandat hauríem de poder conduir algunes d´aquestes actuacions a la fase d'obres. De tota manera és molt difícil establir calendaris quan es depèn d'altres administracions que són les que supervisen el planejament. Quan arribem a la fase d'obres apareixeran també els habitatges socials previstos en les zones de nova urbanització.

El conseller de política territorial ens ha concedit la capacitat d´aprovar des del ple tot el planejament derivat.

 
Dades del servei

Regidor: Joan Rabasseda i Ferrer

Adreça: Rambla Francesc Macià, 59 - 08358 Arenys de Munt

Email: urbanisme@arenysdemunt.cat

Telèfon: 93 793 79 80

Fax: 93 795 06 30

Horari d'atenció al públic: hores convingudes


Us pot interessar:

Àmbits del servei
^