Ajuntament d'Arenys de Munt

AVUI
Mín. 12ºC
Màx. 24ºC
Intervals de nuvolositat
DEMÀ
Mín. 14ºC
Màx. 24ºC
Descobert
Youtube Facebook Twitter Instagram
Portada · Sanitat i salut pública · Campanyes
Campanyes

XIX Setmana Sense Fum

Cartell Setmana Sense FumL´objectiu de la Setmana Sense Fum, que tindrà lloc del 25 al 31 de maig de 2018, és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se o abandonar l´hàbit tabàquic i poder gaudir d´un ambient lliure de fum. El lema és "Viu a sac sense tabac".

És una iniciativa del Programa Atenció Primària Sense Fum a Catalunya (ASPCAT) i la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC), a la que, en els darrers anys, s´han anant involucrant els col·legis professionals de metges, d´infermeria, de farmacèutics, de psicologia i de pedagogs; la Xarxa Catalana d´Universitats Saludables, les societats científiques, les associacions contra el càncer i les entitats representatives del món local.

Més informació al web de la Setmana Sense Fum.


Exposició: Menja bé, tu hi guanyes!

Exposició 'Menja bé, tu hi guanyes!'Públic: Nens i nenes de cicle mitjà i superior d'educació primària.

Objectiu: Promoure hàbits alimentaris saludables entre els infants. Ensenyar als infants què és la piràmide alimentària, que coneguin com es classifiquen els diferents tipus d'aliments i quina és la millor manera de combinar-los. Alhora que també, s'incideix en la importància dels hàbits higiènics, l'activitat física i el descans, tot plegat amb la finalitat de promoure un estil de vida més saludable.

Més informació en aquesta pàgina del web de Diputació.


 
^