Ajuntament d'Arenys de Munt

AVUI
Mín. 3ºC
Màx. 13ºC
Intervals de nuvolositat
DEMÀ
Mín. 3ºC
Màx. 15ºC
Descobert
Youtube Facebook Twitter Instagram
Portada · Transparència · Transparència per temes
Transparència per temes

Per la vostra comoditat, s'ha habilitat aquest apartat, on podeu trobar accés directe a totes les seccions i enllaços externs orientats expressament a oferir dades de transparència:

ALCALDIATota l'activitat de l'Ajuntament que es concreta en les decisions i accions que adopta l´administració tenen el seu seguiment des de l'àrea de Secretaria Municipal.

En aquest apartat es poden trobar les documentacions relacionades amb procediments i sol·licituds que es poden dur a terme i la seva correcta presentació protocol·lària. També informacions de les activitats que es duen a terme, com ara expedients sancionadors, ordenances reguladores i sessions plenàries.

Acció SocialEn aquest apartat podeu trobar dades de transparència en relació a Acció Social i les seves activitats, com ara pressupostos i les ajudes que han atorgat.

COMUNICACIÓ I NOVES TECNOLOGIESA través d'aquest apartat es pot accedir a informació econòmica sobre l'àrea de Comunicació i Noves tecnologies, així com ha estudis dels mitjans de comunicació i d'audiència.

ECONOMIA I HISENDAEn aquesta secció es pot accedir a tota la documentació i presa de decisions que té a veure amb els números de l'Ajuntament: pressupostos municipals, compte general, dietes dels càrrecs, etc.

ESPAI PÚBLICA través d'aquest apartat podeu trobar informació i horaris sobre la neteja viària realitzada per les brigades municipals del poble.

PROMOCIÓ ECONÒMICAEn aquest apartat podeu trobar dades i informacions transparents sobre la situació laboral, ocupacional i l'activitat econòmica d'Arenys de Munt.
SEGURETAT I MOBILITATEn aquest espai es poden trobar dades, estudis i documentacions rerefents a l'activitat de la Policia Local i a la mobilitat del municipi.Espai subministrat per la Generalitat de Catalunya on els Ajuntaments pugen informacions i documentacions d'interès per la ciutadania, com ara informació institucional, de gestió econòmica, sessions plenàries, etc.

També podeu consultar les dades d'Arenys de Munt al CIDO de la Diputació de Barcelona.
 
^