Ajuntament d'Arenys de Munt

AVUI
Mín. 7ºC
Màx. 16ºC
Poc ennuvolat
DEMÀ
Mín. 8ºC
Màx. 16ºC
Núvols alts
Youtube Facebook Twitter Instagram
Portada · Altres serveis · Entitats
Entitats

En aquesta secció podeu trobar les diferents Entitats que existeixen a Arenys de Munt i informació relativa a com crear-ne una i com donar-la a conèixer:


CREAR UNA ASSOCIACIÓ:

Per tal de poder operar com a entitat, cal haver creat l'associació/entitat. Per saber els tràmits i requisits necessaris per crear una associació, us podeu adreçar a la pàgina web de Generalitat de Catalunya:

Si el tràmit per donar-se d'alta en el Registre d'Associacions del Dpt. de Justícia de la Generalitat de Catalunya es fa en línia, s'aplica una reducció d'un 50%. A més, aquí podreu trobar alguns dels documents necessaris.

Posteriorment, i per tal d'operar a Arenys de Munt i poder gaudir dels beneficis/ajuts per a entitats, caldrà registrar-se en el Registre Municipal d'entitats (tràmit gratuït). Segons determina l'art. 18 del Reglament de Participació Ciutadana, caldrà aportar, a més del comprovant d'inscripció en el Registre d'Associacions de la Generalitat de Catalunya, la següent documentació:

  • Estatuts aprovats
  • Càrrecs designats i número de socis
  • Pressupost de l´any
  • Activitats a realitzar

Caldrà tenir aquestes dades continuament actualitzades, essent obligació de l'entitat comunicar qualsevol canvi que es produeixi a l'Ajuntament.


DOCUMENTACIÓ I PROCEDIMENTS:


EINES 2.0:

Des de l'any 2006 l'Ajuntament d'Arenys de Munt, amb el suport de Diputació de Barcelona, oferia a les entitats poder disposar d'un web gratuït a través de la plataforma de Clicportal www.entitatsarenys.cat

Per motius diversos, Diputació de Barcelona ha decidit canviar el sistema a un programari lliure i, per tant, oferir el suport a municipis i també a les seves entitats, facilitant blogs creats des de Wordpress. Així, el dia 30 de juny de 2013, va finalitzar el portal web d'entitats en la versió privada i va iniciar-se la migració dels webs d'entitats existents al programari lliure.

Recordeu que podeu trobar les distintes entitats agrupades a: http://www.arenysdemunt.cat/entitats/


Aquest es tracta d'un projecte obert on qualsevol entitat hi pot participar.


Per a més informació:

participacio@arenysdemunt.cat 
^