Ajuntament d'Arenys de Munt

AVUI
Mín. 4ºC
Màx. 12ºC
Ennuvolat
DEMÀ
Mín. 3ºC
Màx. 11ºC
Intervals de nuvolositat
Youtube Facebook Twitter Instagram
Portada · Participació · Consells municipals
Consells municipals

En aquest apartat podeu trobar enllaços directes als diferents consells i comissions municipals que l'Ajuntament posa a la vostra disposició perquè la ciutadania participi en la presa de decisions que es duen a terme al seu municipi:

Consell de Benestar Social

En el Consell d'Acció Social podrem compartir informació, propostes i reflexions sobre la política social de l'Ajuntament i els serveis d'Acció Social. El Consell està obert a tothom i qualsevol veí o veïna hi pot participar.


Consell de ComunicacióEl Consell de Comunicació d'Arenys de Munt és un òrgan participatiu que ajuda a gestionar, entre la col·laboració d´agents públics, entitats i particulars, l'activitat dels mitjans de comunicació municipals.


Consell de Cultura
El Consell de Cultura neix com a conseqüència de la simbiosi entre la Regidoria de Cultura i les entitats locals que col·laboren en la creació i organització d'activitats culturals que donen vida a la població.


Consell d'EconomiaEl Consell d'Economia debat i posa en comú propostes orientades a millorar la gestió econòmica i a donar a conèixer les activitats de l'Ajuntament.Consell d'EnsenyamentEl Consell d'Educació és l'òrgan de gestió, consulta i assessorament en qualsevol aspecte de l'educació dins l'àmbit del municipi. Engloba els diferents centres educatius del municipi, autoritats i representants públics i les AMPA dels corresponents centres.
Consell d'EsportsEl Consell d'Esports coordina tota l'activitat esportiva: la d'esports col·lectius i la d'esports individuals. És el treball voluntari de tots els seus membres el que fa possible la gestió del calendari esportiu i de les instal·lacions municipals.
Consell de JoventutEl Consell de Joventut té com a objectiu ser un eix de connexió i un vincle entre els joves del municipi a través de la posada en comú d'idees i inquietuts i el retorn d'aquestes en forma d'activitats i polítiques pensades per a la gent jove i el seu profit.
Consell de Medi AmbientEl Consell de Medi Ambient posa en contacte l'Administració pública, entitats privades i particulars per debatre i prendre decisions sobre les accions relacionades amb el medi ambient i tots els espais i àmbits que en deriven.
Consell del PobleEl Consell del Poble és l'òrgan de participació on representants de la ciutadania debaten amb responsables polítics i tècnics municipals els assumptes públics del poble.
Consell d'UrbanismeEn Consell d'Urbanisme posa en contacte l'Ajuntament i serveis públics amb entitats privades i particulars per debatre temes relacionats amb les accions i els plans urbanístics, tant de la vila com de les urbanitzacions dels voltants.
 
^