Ajuntament d'Arenys de Munt
Penya Barcelonista d'Arenys de Munt www.arenysdemunt.cat/entitats

Dades de l'entitat
Entitat: Penya Barcelonista d'Arenys de Munt
Àmbit: Esportiu
Fundació: 11-11-1968
Adreça: Rial Bellsolell nº5 Planta primera(Edifici de la biblioteca)
08358 Arenys de Munt
Maresme

E-mail: penyabarcelonista
@arenysdemunt.cat

Quota: 18€ Anuals
Qui som
Jaume Rossell Colomer President
Carles Codina Castellà Secretari
Josep Manel Ximenis Gil Tresorer
Alejandro Reyes Sanchez Vocal
Jaume Missé Bertràn Vocal
Enllaços recomanats
www.fcbarcelona.cat
Pagina oficial del FCBarcelona
www.veteransfcbarcelona.cat
Pagina oficial dels veterans del FCBarcelona
Facebook Penya Barcelonista Arenys de Munt
Actualitzar pàgina
Autenticació
Penya Barcelonista d'Arenys de Munt

Eleccions a la presidència de la Penya Barcelonista
Benvolgut soci/a,El passat dia 30 de desembre  es varen celebrar les eleccions a la presidència de la Penya Barcelonista on l’assemblea va proclamar President el candidat que es va presentar, en Jaume Rossell i Colomer.

Amb aquestes ratlles us volia donar les gràcies en nom de tota la Junta i en el meu propi per fer-nos costat durant tots aquests anys que hem compartit i demanar-vos disculpes pel que no haguem fet prou bé,  però que sempre ho hem procurat fer amb la millor de les intencions. Especialment ens satisfà haver incrementat de forma notable, durant aquests 10 anys de presidència, el nombre d’associats.

Hem estat afortunats tots plegats com a barcelonistes de viure una dècada prodigiosa plena de triomfs i títols, en la qual hem gaudit d’una manera de jugar i d’actuar que ens ha omplert d’alegria i orgull en què el Barça s’ha refermat com un referent esportiu al món.

Com a Penya el 2018 hem complert 50 anys i ho hem celebrat amb la joia, l’orgull i el reconeixement a tantes persones que durant tants anys han fet possible que avui la nostra Penya sigui una de les més antigues del Club i m’atreviria a dir també una de les més actives. El President Josep Maria Bartomeu ens va acompanyar en la nostra celebració més institucional el dia 10 de juny reconeixent així la nostra trajectòria.

A l’enllaç següent http://www.radioarenysmunt.cat/nou-reportatge-50-anys-de-la-penya-barcelonista-arenys-de-munt/  podeu trobar un petit reportatge que ens va preparar Ràdio Arenys de Munt amb motiu dels 50 anys.

El nostre nou President en Jaume Rossell i Colomer, “culer” de pedra picada que estima Arenys de Munt i la Penya, segur que portarà la nostra Penya més enllà amb èxit i li desitjo de tot cor la millor de les sorts i la meva col·laboració més sincera en el que faci falta.

 

Visca el Barça, visca Arenys de Munt i visca la Penya!

 

Pep Artigas i Alsina
 
 
CAMP NOU EXPERIENCE TOUR & MUSEU DEL BARÇA MÉS DINAR
17 DE NOVEMBRE

Se sortirà amb autocar a les 10 del matí per visitar el museu, entrar al Camp Nou des del túnel de vestidors, veure les 5 copes d’Europa,...
Dinarem al Restaurant “La Nueva Marquesa” proper a l’Estadi i a la tornada ens aturarem a les bateries antiaèries del Turó de la Rovira (Horta, Guinardó) per gaudir d’una panoràmica impressionant de la ciutat de Barcelona.

Preu tot inclòs: 22 € (socis) -  25 € (no socis) -  15 € (menors de 12 anys amb menú infantil). Podeu comprar els tiquets al Boli Blau.

Menú:
Primer plat a escollir: “Paella” de peix i marisc, Amanida de formatge de cabra, Ous “estrellats” amb encenalls de pernil

Segon plat a escollir:  Llobarro al forn amb patates, Fricandó de vedella amb verduretes i bolets, Entrecot de vedella de Girona amb patates.

Postres casolans.

Beguda o copa de vi i pa.
 
 
ELECCIONS A LA PENYA BARCELONISTA ARENYS DE MUNT
Estem immersos en un any intens amb la celebració dels 50 anys de la nostra entitat i ens plau avançar-vos que el dia 30 de desembre de 2018 se celebraran eleccions de la Junta Directiva de la Penya Barcelonista Arenys de Munt i us animem a presentar-vos-hi perquè donar servei als ciutadans fent poble, fent país  i sobretot fent-ho amb el Barça com a nucli vital és una experiència molt gratificant.

Dir-vos que qualsevol soci de la penya pot presentar-se a les eleccions complint els requisits que contemplen els nostres estatuts definits bàsicament a l’article 12 en el seu apartat 4 i que transcrivim a continuació.

“L’elecció de la Junta Directiva, si es presenten diverses candidatures, es fa per acord de la majoria simple o relativa dels socis i sòcies presents o representats. Les candidatures podran ser unipersonals o bé per llista d’un màxim de (9) nou membres.

Les candidatures, en tot cas, hauran de comptar necessàriament amb l’aval mínim de 5 membres del cens dels associats majors d’edat i en plena disposició dels drets polítics de l’Associació.

La candidatura unipersonal necessàriament, en cas de guanyar, haurà d’ocupar la presidència. La candidatura que es presenti per llista, qui l’encapçali haurà d’ocupar la presidència i la resta de membres necessàriament hauran de ser membres de la Junta Directiva.”

El darrer dia per presentar la candidatura i els avals corresponents és el dia 11 de desembre de 2018.

Animeu-vos!
Visca el Barça i visca Catalunya!!


Pep Artigas Alsina
President
 
 
Presentació de la Candidatura de JOAN LAPORTA
Benvolguts,

us comuniquem que aquest dijous, dia 9 de Juliol del 2015, a les 20,30 hores, tindrà lloc l'acte de Presentació de la Candidatura de JOAN LAPORTA.

La presentació es farà A L'ERA RESTAURANT, situat al torrent d'en Puig, nº 11, d' ARENYS DE MUNT - Telf. 93.795.01.14

Us hi esperem!!
 
 
FESTA BLAUGRANA 20-06-2015
 
 
SOPAR FESTA BLAUGRANA 2015
 
 
FINAL CHAMPIONS LEAGUE 2015 A LA PLAÇA
 
 
SORTEIG ENTRADES FINAL CHAMPIONS LEAGUE
Benvolgut soci,
 
La Penya Barcelonista Arenys de Munt sorteja entre els seus socis dues entrades per a la final de la Lliga de Campions que es disputarà el dia 6 de juny a Berlín.

El sorteig es realitzarà el dimarts 26 de maig a 2/4 de 8 del vespre entre els socis sol·licitants en el local social de la Penya.

Us demanem disculpes per la pressa de tot plegat, però es que fins avui mateix a la tarda no hem sabut si teníem entrades o no i a més el Club ens demana el nom i el DNI de les persones que assistiran al partit com a molt tard el proper dimarts dia 26 al vespre.

Llegiu si us plau la normativa per tal de poder accedir al sorteig.
 
La normativa és la següent,

• Ser soci de la Penya Barcelonista.

• Cal fer la sol•licitud per entrar al sorteig com a molt tard fins el dia 26 de Maig a les 19 hores. Les dades es poden enviar via e-mail, missatge privat de Facebook o trucant al telefon 619754180. S’ha d’indicar el nom, els cognoms i el DNI dels sol·licitants. Per entrar al sorteig cal que aquestes dades siguin completes i correctes. Els mails només seran vàlids si donem confirmació de rebuda.
L’adreça és: penyabarcelonista@arenysdemunt.cat
Facebook: www.facebook.com/penyabarcelonista.arenysdemunt

• No pot sol·licitar entrada el soci que ja en tingui una procedent del sorteig del club.

• L’entrada és intransferible. Vol dir que l’entrada no es pot cedir a cap altra persona ni soci, per tant cal que s’apuntin els socis que vulguin i puguin anar-hi i que per edat puguin viatjar sols.

• S’haurà de fer el pagament de l’entrada abans del dia 30 de maig en efectiu a qualsevol membre de la junta. En cas que no es faci es perdria el dret a l’entrada que passaria al soci suplent en el sorteig.

• L’entrada es lliurarà un cop fet el pagament.
 
 
SORTEIG ENTRADES FINAL COPA DEL REI

Benvolguts,

com que el FCBarcelona ens demana els noms i DNI de les persones que faran ús de les entrades per a la final de la copa del rei abans d'aquest Dijous, ens veiem obligats a avançar la data del sorteig a aquest Dimecres dia 20 de Maig a les 20.00 hores al local social de la penya.

Per tant teniu temps d'apuntar-vos al sorteig fins al mateix Dimecres dia 20 a les 19.00 hores.


Les dades es poden enviar via e-mail, missatge privat de Facebook o trucant al telefon 619754180. S’ha d’indicar el nom, els cognoms i el DNI dels sol·licitants. Per entrar al sorteig cal que aquestes dades siguin completes i correctes. Els mails només seran vàlids si donem confirmació de rebuda.
L’adreça és: penyabarcelonista@arenysdemunt.cat
Facebook: www.facebook.com/penyabarcelonista.arenysdemunt

El sorteig estarà obert a qui vulgui assistir-hi.

L’entrada és intransferible. Vol dir que l’entrada no es pot cedir a cap altra persona ni soci, per tant cal que s’apuntin els socis que vulguin i puguin anar-hi i que per edat puguin viatjar sols.

Disculpeu les molèsties.
 
 
Entrades per a la final de la Copa del Rei
La Penya Barcelonista Arenys de Munt sorteja entre els seus socis quatre entrades per a la final de la Copa del Rei que es disputarà al Camp Nou el dissabte dia 30 de maig entre l’Athletic Club de Bilbao i el nostre Barça.

La normativa és la següent,

• Ser soci de la Penya Barcelonista.

• Cal fer la sol•licitud per entrar al sorteig com a molt tard fins el dia 24 de Maig a les 21 hores. Les dades es poden enviar via e-mail, missatge privat de Facebook o trucant al telefon 619754180. S’ha d’indicar el nom, els cognoms i el DNI dels sol·licitants. Per entrar al sorteig cal que aquestes dades siguin completes i correctes. Els mails només seran vàlids si donem confirmació de rebuda.
L’adreça és: penyabarcelonista@arenysdemunt.cat
Facebook: www.facebook.com/penyabarcelonista.arenysdemunt

• No pot sol·licitar entrada el soci que ja en tingui una procedent del sorteig del club.

• L’entrada és intransferible. Vol dir que l’entrada no es pot cedir a cap altra persona ni soci, per tant cal que s’apuntin els socis que vulguin i puguin anar-hi i que per edat puguin viatjar sols.

• S’haurà de fer el pagament de l’entrada abans del dia 28 de maig en efectiu a qualsevol membre de la junta. En cas que no es faci es perdria el dret a l’entrada que passaria al soci suplent en el sorteig.

• L’entrada es lliurarà un cop fet el pagament.

• El sorteig es farà el Dilluns 25 de maig, en directe al programa de Ràdio Arenys de Munt, AMUNT BARÇA a partir de les 20.05 hores. Es donarà el nom dels afortunats en antena públicament.
 
 
FCBARCELONA vs REIAL MADRID 22-03-2015
 
 
CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA 30-01-2015
Benvolgut soci/a,

La present és per convocar-vos a l’assemblea general anual de socis que se celebrarà el proper dia 30 de gener a 2/4 de 8 del vespre al nostre local social situat al Rial Bellsolell n.5 al primer pis.


Els punts de l’ordre del dia seran els següents:

1) Aprovació de l’acta de la sessió anterior
2) Presentació i aprovació dels comptes de l’any 2014
3) Pressupost per a l’any 2015
4) Informació de les activitats fetes durant l’any 2014
5) Situació actual dels desplaçaments a l’Estadi amb     autocar i valoració de propostes.
6) Regularització per part del club dels abonaments a l’Estadi que ja són a nom de la Penya
7) Precs i preguntes

Confiem poder comptar amb la vostra presencia.
 
 
REIAL MADRID vs FCBARCELONA 25-10-2014
 
 
Resultats concurs #blaugranaarenysdemunt
Foto guanyadora del concurs en categoria instagram és: @variza82 "Per sempre" 115 likes

Premi: 2 entrades per un partit del Barça a l'estadi.

MOLTES FELICITATS!!
 
 
Resultats concurs #blaugranaarenysdemunt
Foto guanyadora del concurs en categoria facebook és: @evaroig10 "Quin día més rodó" 2 likes

Premi: 2 entrades per un partit del Barça a l'estadi.

MOLTES FELICITATS!!
 
 
FESTA BLAUGRANA - DISSABTE 7 DE JUNY DE 2014
 
 
Concurs #blaugranaarenysdemunt
Participa amb imatges que descriguin el sentiment blaugrana i guanya 2 entrades per un partit de lliga al Camp Nou.
Un jurat expert decidirà dos guanyadors que triarà entre les tres imatges que obtinguin més likes a Instagram i les tres imatges que obtinguin més likes al mur del Facebook de la Penya Barcelonista d'Arenys de Munt.


Tens temps per etiquetar les teves fotos amb #blaugraarenysdemunt fins dijous 5 de juny de 2014. Els guanyadors s'anunciaran durant la Festa Blaugrana que celebrarem dissabte 7 de juny a partir de les 17:30h a la Plaça de l'Església d'Arenys de Munt.


Anima't a participar! com descriuries amb imatges el sentiment blaugrana?
 
 
SOPAR FINAL DE TEMPORADA
 
 
TITO VILANOVA
La Penya Barcelonista Arenys de Munt mostra les seves més sinceres condolences a la família i amics del nostre estimat Tito Vilanova. Tots els barcelonistes el recordarem sempre. Gràcies Tito!!
 
 
SORTEIG ENTRADES FINAL COPA DEL REI
La Penya Barcelonista Arenys de Munt sorteja entre els seus socis dues entrades per a la final de la Copa del Rei que es disputarà a València el dimecres dia 16 d’abril entre el Reial Madrid i el nostre Barça.

La normativa és la següent,

• Ser soci de la Penya Barcelonista.

• Cal fer la sol•licitud per entrar al sorteig com a molt tard fins el dia 4 d’abril a les 14 hores. Les dades es poden enviar via e-mail, missatge privat de Facebook o trucant al telefon 619754180. S’ha d’indicar el nom, els cognoms i el DNI dels sol•licitants. Per entrar al sorteig cal que aquestes dades siguin completes i correctes. Els mails només seran vàlids si donem confirmació de rebuda.
L’adreça és: penyabarcelonista@arenysdemunt.cat
Facebook: www.facebook.com/penyabarcelonista.arenysdemunt

• No pot sol•licitar entrada el soci que ja en tingui una procedent del sorteig del club.

• L’entrada és intransferible. Vol dir que l’entrada no es pot cedir a cap altra persona ni soci, per tant cal que s’apuntin els socis que vulguin i puguin anar-hi i que per edat puguin viatjar sols.

• S’haurà de fer el pagament de l’entrada abans del dia 11 d’abril en efectiu a qualsevol membre de la junta. En cas que no es faci es perdria el dret a l’entrada que passaria al soci suplent en el sorteig.

• L’entrada es lliurarà un cop fet el pagament.

• El sorteig és a portes obertes el divendres 4 d’abril a les 19 h de la tarda al local de la penya. Us agrairiem l’assistència al sorteig.
 
 
REIAL MADRID VS FCBARCELONA 23-03-2014
 
 
NOVA COMPOSICIÓ DE LA JUNTA DIRECTIVA
 
 
CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA 26-01-2014
Benvolgut soci/a,

La present és per convocar-vos a l’assemblea general anual de socis que se celebrarà el proper dia 26 de gener a les 12 del migdia al nostre local social situat al Rial Bellsolell n.5 al primer pis.


Els punts de l’ordre del dia seran els següents,

1) Aprovació de l’acta de la sessió del dia 24-2-2013
2) Aprovació de l’acta de la sessió del dia 29-12-2013
3) Presentació de la Junta Directiva
4) Presentació i aprovació dels comptes de l’any 2013
5) Pressupost per a l’any 2014
6) Informació de les activitats fetes durant l’any 2013
7) Informació dels canvis haguts en els desplaçaments amb autocar aquesta temporada
8) Precs i preguntes

Confiem poder comptar amb la vostra presencia.
 
 
ELECCIONS DE LA JUNTA DIRECTIVA
El dia 29 de desembre de 2013 se celebraran eleccions de la Junta Directiva de la Penya Barcelonista Arenys de Munt.
Qualsevol soci de la penya pot presentar-se a les eleccions complint els requisits que contemplen els nostres estatus definits bàsicament en  l’article 12 en el seu apartat 4 i que transcrivim a continuació.

“L’elecció de la Junta Directiva, si es presenten diverses candidatures, es fa per acord de la majoria simple o relativa dels socis i sòcies presents o representats. Les candidatures podran ser unipersonals o bé per llista d’un màxim de (9) nou membres.

Les candidatures, en tot cas, hauran de comptar necessàriament amb l’aval mínim de 5 membres dels cens dels associats majors d’edat i en plena disposició dels drets polítics de l’Associació.

La candidatura unipersonal necessàriament, en cas de guanyar, haurà d’ocupar la presidència. La candidatura que es presenti per llista, qui l’encapçali haurà d’ocupar la presidència i la resta de membres necessàriament hauran de ser membres de la Junta Directiva.”

El darrer dia per presentar la candidatura i els avals corresponents és el dia 10 de desembre de 2013.

Aquest any la nostra penya va celebrar el seu 45è aniversari, i la junta resultant d’aquestes eleccions dirigirà la Penya fins el seu 50è any d’existència, per la qual cosa animem especialment als socis a que presentin la seva candidatura.
 
 
CONCURS DE DIBUIX INFANTIL
Amb motiu de la 21a trobada de penyes barcelonistes del Maresme, hem organitzat un CONCURS DE DIBUIX INFANTIL, amb la col·laboració de l'ABIC (Associació de botiguers i comerciants d'Arenys de Munt).
 
Aquestes són les bases:
 
TEMA: FC Barcelona. Qualsevol dibuix relacionat amb el Barça.

Els dibuixos han de ser lliurats als següents establiments d’Arenys de Munt abans del dia 5 de juny on seran exposats durant uns dies als seus aparadors : Escola Art Pigment, Mainada, Anna roba per a grans i petits, Hisop, Madison i Jes&Glo.

Hi haurà 3 categories: una de P-3, P-4 i P-5; l’altra de 1r, 2n i 3r; i l’altra de 4t, 5è i 6è
Cal fer el dibuix de mida foli, posar el nom, el telèfon de contacte i el curs escolar actual al darrere. El guanyador de cada categoria tindrà com a premi dues entrades pel primer partit de lliga de la propera temporada.

A tots els participants se’ls obsequiarà amb un petit detall el mateix dia 9.
 
 
21a Trobada de Penyes Barcelonistes del Maresme
Aquest any la nostra penya té l’honor d’organitzar la trobada de penyes barcelonistes de la nostra comarca. Celebrem també el 45è aniversari de la fundació de la penya.

Ens agradaria molt que ens acompanyessis el dia 9 de juny als actes preparats i poder-ne gaudir plegats.
 
 
FESTA BLAUGRANA
Aquest proper diumenge dia 3 de juny, celebrem la festa blaugrana d'aquest any.

A partir de les 5 de la tarda tindrem xocolatada i espectacle pel més petits, desprès  Eskakejats, i l'actuació de l'Oriol Cruz, l'imitador de l'Iniesta al Crackòvia.

Per acabar els socis,tindreu un frankfurt i beguda gratuita, juntament amb un petit obsequi.

No hi falteu que us ho passareu bé!!!
 
Junta Penya Barcelonista Arenys de Munt
 
 
FINAL COPA DEL REI 2012 A LA SALA MUNICIPAL
 
 
COMUNICAT PER ALS SOCIS DE LA PENYA
La Penya Barcelonista Arenys de Munt sorteja entre els seus socis dues entrades per a la final de la Copa del Rei que es disputarà a Madrid el divendres dia 25 de maig entre l’Athlètic de Bilbao i el nostre Barça.

La normativa és la següent,

• Ser soci de la Penya Barcelonista.

• Cal fer la sol•licitud per entrar al sorteig com a molt tard fins el dia 7 de maig a les 12 hores. Es poden deixar les dades per escrit al Bar de l’Esplai de Jubilats a l’atenció d’en Jaume Missé o l’Alba Roca o enviar un e-mail sol•licitant-ho. S’ha d’indicar el nom,  els cognoms i el DNI dels sol•licitants. Per entrar al sorteig cal que aquestes dades siguin completes i correctes. Els mails només seran vàlids si donem confirmació de rebuda. L’adreça és penyabarcelonista@arenysdemunt.cat

• No pot sol•licitar entrada el soci que ja en tingui una procedent del sorteig del club.

• L’entrada és intransferible. Vol dir que l’entrada no es pot cedir a cap altra persona ni soci, per tant cal que s’apuntin els socis que vulguin i puguin anar-hi i que per edat puguin viatjar sols.

• S’haurà de fer el pagament de l’entrada abans del dia 10 de maig en efectiu a qualsevol membre de la junta. En cas que no es faci es perdria el dret a l’entrada que passaria al soci suplent en el sorteig.

• L’entrada es lliurarà un cop fet el pagament.

• El sorteig és a portes obertes el dilluns 7 de maig a les 19 h de la tarda al local de la penya. Us agrairiem l’assistència al sorteig.
 
 
Convocatòria assemblea 26-2-2012
Benvolgut soci/a,

La present és per convocar-vos a l'assemblea general anual de socis que se celebrara el proper dia 26 de febrer a les 11,30 del migdia al nostre local social situat al Rial Bellsolell n.5 al primer pis.

Els dies 23 i 24 de febrer el local romandra obert de 6 a 7 de la tarda per tal que els socis que ho desitgin puguin consultar els comptes que es presenten a l'assemblea.

Els punts de l' ordre del dia seran els següents,

1) Aprovació de l' acta de la sessió anterior.
2) Presentació i aprovació dels comptes de l'any 2011
3) Informació de les activitats fetes durant l' any 2011
4) Proposta que les entrades sortejades per a les finals siguin personals i intransferibles.
5) Informació sobre la creació del carnet de penyista.
6) Aprovació de la nova quota de soci i proposta sobre les despeses dels rebuts domiciliats retornats.
7) Precs i preguntes

A continuació, es convoca l'assemblea extraordinaria amb el següent i únic punt a l'ordre del dia

1) Aprovació dels nous estatuts de la Penya Barcelonista Arenys de Munt

Confiem poder comptar amb la vostra presencia.
 
 
COMUNICAT PENYA BARCELONISTA ARENYS DE MUNT
Benvolgut/a,

En el partit que varem donar ahir de copa entre el Madrid i el Barça, varem patir uns problemes tècnics que van endarrerir la retransmissió.

La història dels fets és la següent,

1) El dimarts dia 17 al matí a la sala municipal, responsables de la penya juntament amb personal de l’Ajuntament van comprovar que tant el projector com la senyal del digital + funcionés correctament, tal com va ser.
2) El dimecres dia 18 al matí, un tècnic extern que col•labora amb l’Ajuntament va revisar el sistema, no indicant-nos cap incidència.
3) El mateix dimecres a les 8 del vespre, responsables de la penya connecten l’aparell, la senyal arriba amb normalitat i la visió és correcte. Aproximadament a 2/4 de 10 marxa la imatge de la pantalla, i comprovem que l’averia ve del projector i que no podem subsanar-la.
4) Decidim aproximadament a 3/4 de 10 consultar al Centre Moral si ens poden deixar el seu projector. Contactem amb la seva presidenta Montse Fontbona, que ens diu deseguida que sí, ve de casa seva fins al Centre amb una prontitut i posant tot el seu esforç, interès i mitjans per solventar el problema. Des de la penya agraïm de manera infinita la col•laboració del Centre i molt especialment de la seva presidenta, que va ser exemplar i d’una vocació de servei a la nostra entitat i a la gent, modèlica.
5) Quan aproximadament a les 10 intentem el canvi de projector, confiant que tot acabaria resolt, comprovem que no arriba el senyal, segurament per la impossibilitat de desconnectar un cable que sembla ha quedat adherit al projector avariat.
6) Mentre tant havíem pogut posar-nos en contacte tant amb el tècnic Santi Gaeta com a través del Centre amb en Joan Casademunt, que van venir de casa seva i van posar el seu interès i el seu coneixement i material tècnic per a resoldre el problema, que va ser subsanat aproximadament a 2/4 d’11,   a qui agraïm de tot cor el seu ajut.
7) A partir d’aquell moment tant el que quedava de primera part com tota la segona part es va poder veure amb normalitat i varem poder celebrar els gols i la victòria del Barça.

Per part de la penya hem volgut explicar la cronologia dels fets, i explicar que s’havien fet totes les proves prèvies fins el pre-partit i també demanar disculpes per aquest fet que procurarem no es repeteixi valorant el cost de tenir tècnics de suport en aquest tipus de retransmissió i manifestar una altra vegada el nostre agraïment al Centre Moral, i esperant poder gaudir més vegades d’aquestes retransmissions i a poder ser d’aquest majestuós espectacle futbolístic que desplega el nostre Barça.


Junta Penya Barcelonista Arenys de Munt

Arenys de Munt a 19 de gener de 2012
 
 
REIAL MADRID vs FCBARCELONA QUARTS DE FINAL COPA DEL REI
El Dimecres 18 de Gener a les 22:00 hores a la Sala Municipal, la Penya Barcelonista Arenys de Munt organitza la retransmisio del partit de quarts de final de la copa del rei entre el Reial Madrid i el FCBarcelona. Entrada gratuita.
 
 
CESC FÀBREGAS NOU JUGADOR DEL FCBARCELONA
La Penya Barcelonista es congratula del fitxatge d'en Cesc Fàbregas per el FC Barcelona.

Com sabeu en Cesc és soci d'honor de la Penya Barcelonista Arenys de Munt i és un orgull per a nosaltres que pertanyi al nostre Club i a la nostre Penya.


Estem d'enhorabona!
 
 
FESTA BLAUGRANA 2011
Benvolgut soci/a,

Aquest proper diumenge dia 19 de juny a la tarda la nostra penya organitza la festa blaugrana a la plaça. La festa és per a tothom que hi vulgui participar, però especialment per als nostres socis.

Tindreu samarreta de la penya de regal i a més de gaudir de la festa esteu convidats a frankfurt i beguda.

Fins diumenge!
 
 
CAMPIONS LLIGA I CHAMPIONS LEAGUE 2010-2011
Moltes felicitats a tots els socis de la Penya Barcelonista!!!!

És impressionant poder viure aquests moments tan especials i únics com a seguidors del Barça.

Des de la junta de la penya volem compartir amb vosaltres aquests moments tan màgics.

El diumenge dia 19 de juny a la tarda farem un cop més la FESTA BLAUGRANA.

Ens trobem a la plaça. Ja us farem arribar el programa. Us hi esperem.
 
VISCA EL BARÇA I VISCA CATALUNYA!

 
 
FINAL UEFA CHAMPIONS LEAGUE 2011
 
 
COMUNICAT PER ALS SOCIS DE LA PENYA
La Penya Barcelonista Arenys de Munt sorteja entre els seus socis dues entrades per a la final de la UEFA Champions League que es disputarà a Londres el dissabte dia 28 de maig entre el  Manchester United i el nostre Barça.

La normativa és la següent,

• Ser soci de la Penya Barcelonista.

• Cal fer la sol•licitud per entrar al sorteig com a molt tard fins el dia 21 de maig a les 12 hores. Es poden deixar les dades per escrit al Bar de l’Esplai de Jubilats a l’atenció d’en Jaume Missé o l’Alba Roca o enviar un e-mail sol•licitant-ho. S’ha d’indicar el nom,  els cognoms i el DNI dels sol•licitants. Per entrar al sorteig cal que aquestes dades siguin completes i correctes. Els mails només seran vàlids si donem confirmació de rebuda. L’adreça és penyabarcelonista@arenysdemunt.cat

• No pot sol•licitar entrada el soci que ja en tingui una procedent del sorteig del club.

• L’entrada és intransferible. Vol dir que l’entrada no es pot cedir a cap altra persona ni soci, per tant cal que s’apuntin els socis que vulguin i puguin anar-hi i que per edat puguin viatjar sols.

• S’haurà de fer el pagament de l’entrada abans del dia 24 de maig en efectiu a qualsevol membre de la junta. En cas que no es faci es perdria el dret a l’entrada que passaria al soci suplent en el sorteig.

• L’entrada es lliurarà un cop fet el pagament.

• El sorteig és a portes obertes el dia 21 de maig a les 17:30 de la tarda al local de la penya. Us agrairiem l’assistència al sorteig.


Lamentem avisar amb tan poc temps, ja que no en han notificat la disponibilitat d'entrades fins el divendres dia 13 a les 21h.
 
 
FINAL COPA DEL REI FCBARCELONA VS REIAL MADRID
 
 
COMUNICAT PER ELS SOCIS DE LA PENYA BARCELONISTA D’ARENYS DE
La Penya Barcelonista d’Arenys de Munt sorteja entre els seus socis dues entrades per a la final de la Copa del Rei que es disputarà a València el dimecres dia 20 d’abril entre el  Real Madrid i el nostre Barça.

La normativa és la següent,

• Ser soci de la Penya Barcelonista.

• Cal fer la sol•licitud per entrar al sorteig com a molt tard fins el dia 8 d’abril a les 19 hores. Es poden deixar les dades per escrit al Bar de l’Esplai de Jubilats a l’atenció d’en Jaume Missé o l’Alba Roca o enviar un e-mail sol•licitant-ho. Els mails només seran vàlids si donem confirmació de rebuda. L’adreça és penyabarcelonista@arenysdemunt.cat

• L’entrada és intransferible. Vol dir que l’entrada no es pot cedir a cap altra persona ni soci, per tant cal que s’apuntin els socis que vulguin i puguin anar-hi i que per edat puguin viatjar sols.

• El desplaçament a València és obligatori fer-lo amb l’autocar que organitza l’Agrupació de Penyes del Maresme que va i torna el mateix dia 20.

• S’haurà de fer el pagament de l’entrada abans del dia 15 d’abril en efectiu a qualsevol membre de la junta. En cas que no es faci es perdria el dret a l’entrada que passaria al soci suplent en el sorteig.

• L’entrada es lliurarà el mateix dia dins l’autocar.

• El sorteig és a portes obertes el dia 10 d’abril a les 12 del migdia al local de la penya.


El cost del desplaçament amb autocar és de 45 €, i el cost de l’entrada en principi és de 85 €, tot i que podria variar en funció de la disponibilitat.


Cordialment,Josep Artigas Alsina
President Penya Barcelonista Arenys de Munt
 
 
FELICITATS!!
Avui dia 14 de Juliol de 2010 la nostra companya i vocal de la penya, l'Alba fa 21 anys.

FELICITATS de part de tots.
 
 
PROGRAMA FESTA BLAUGRANA DIUMENGE 6/6/2010
Ja tenim el cartell definitiu de la festa que organitzarem el Diumenge 6 de Juny a la Plaça de l'Ésglesia.

A les 5 de la tarda:
XOCOLATADA, INFLABLES, TALLERS I MANUALITATS

a les 6 de la tarda:
Espectacle infantil “REALITY TXOFF” CIA. MAMACACA.

a 2/4 de 8 del vespre:
PARLAMENT REPRESENTANT BARÇA
PRESÈNCIA I PARLAMENT CANDIDATURES A LA PRESIDÈNCIA DEL BARÇA.

a 2/4 de 9 del vespre:
PA AMB TOMÀQUET AMB BOTIFARRA, BEGUDA, GALETES I CAVA.
(gratuït per als socis de la Penya, 3 € per als no socis)

Acompanyats amb monòlegs del Barça i d’altres de PAU MASSIP, ESKAKEJATS i ALBERT ESTENGRE.


Nota.- Els socis interessats en venir a la botifarrada ens ho hauríeu de fer saber abans del dia 4 de juny al telèfon de l’Alba 686266726 o a l’adreça de correu electrònic penyabarcelonista@arenysdemunt.cat.
Els no socis caldria que compressiu el tiquet de 3 € al Cafè Rovira o al Bar de l’Esplai abans del dia 4.


Organitza Penya Barcelonista Arenys de Munt
Col•labora Ajuntament d’Arenys de Munt, Voluntaris X Arenys de Munt, Disco-mòbil Leandre i Eskakejats.
 
 
FESTA BLAUGRANA DIUMENGE 6/6/2010
Des de la Penya Barcelonista d'Arenys de Munt us informem que el DIA 6 DE JUNY a la tarda a la PLAÇA DE L'ESGLÉSIA farem:

FESTA POPULAR BLAUGRANA

PROGRAMACIÓ:

A les 5: XOCOLATADA, INFLABLES, TALLERS, MANUALITATS

a les 6: Espectacle infantil "REALITY TXOFF" CIA. MAMACACA.

a 2/4 de 8:
Parlament representació Barça (a confirmar).
Presència i parlament pre-candidats (a confirmar).

a 2/4 de 9:
PA AMB TOMÀQUET AMB BOTIFARRA
(gratuït pels socis de la Penya, 3 € pels no socis)

Acompanyats amb monòlegs. (a confirmar)

a 2/4 de 10: FI DE FESTA

Una vegada tinguem el cartell definitiu de tots els actes ja confirmats us tornarem a informar.

Si esteu interessats en venir al sopar ens ho tindríeu que fer saber amb antelació a la nostra adreça de correu electrònic: penyabarcelonista@arenysdemunt.cat

En breu mes informació.

Moltes gracies.
 
 
ASSAMBLEA GENERAL
El proper dia 7 de març a les 12 del migdia en primera convocatòria, i a les 12:30 en segona convocatòria, tindra lloc al nostre local social l'assamblea general anual de socis de la penya.

Els dies 4 i 5 de març, el nostre local romandrà obert de 6 a 8 de la tarda per tal que els socis que ho desitgin puguin consultar els comptes que es presenten a l'assamblea.

Confiem poder comptar amb la vostra presència.
 
 
TAULA RODONA SOBRE LA PREVENCIÓ DEL CONSUM DE DROGUES
El dimecres 9 de desembre a la 19:00 hores a la Masia de Can Borrell, es celebrara un acte sobre la prevenció del consum de drogues, organitzat per l'Agrupació Barça Veterans. L'acte consistira en una taula rodona on hi hauran diversos convidats. Entre els mes destacats hi hauran els ex jugadors del FCBarcelona Julio Alberto Moreno i Pere Valentí Mora.

L'acte tindrà una durada aproximada a una hora, ja que a les 20:45 es juga el partit de futbol corresponent a la 6º jornada de la Champions League entre el Dinamo de Kiev i el FCBarcelona.

Us hi esperem.
 
 
WEB PENYA BARCELONISTA ARENYS DE MUNT
Us volem donar la benvinguda a la web de la Penya Barcelonista d'Arenys de Munt.

En aquesta web podreu trobar informació sobre la penya, com d'altres temes relacionats.

Us anirem informant de les novetats, activitats i horaris de sortida d'autobús com del partit, entre d'altres.

Esperem que aquesta web us faci servei.

Moltes gracies!!
 
 

Tornar al llistat d'entitats


Rambla Francesc Macià 59 - 08358 Arenys de Munt - Tel. 937 937 980 - ajuntament@arenysdemunt.cat