Ajuntament d'Arenys de Munt
Associació Prolactància LACTAMAR www.arenysdemunt.cat/entitats

Dades de l'entitat
Entitat: Associació Prolactància LACTAMAR
Àmbit: Social
Fundació: 10-10-2016
Adreça: Escola Bressol Municipal La Petjada, Carrer Can Barbeta, 8
08358 Arenys de Munt
El Maresme

E-mail: lactamarprolactancia
@gmail.com

Telèfon: 644858780
Socis: 60
Quota: 15
Enllaços recomanats
Facebook LACTAMAR
Pàgina de Facebook de Lactamar, on podràs trobar tota la informació sobre el dia a dia de l'associació, grups de suport, tallers, activitats, etc.
Instagram Lactamar
Pàgina d'Instagram de Lactamar, on podràs trobar informació sobre els grups de suport, tallers, activitats, etc.
APP Lactamar
Accedeix a informació sobre lactància materna feta per assessores de lactància: tècniques i postures, preguntes freqüents, falsos mites, medicaments compatibles amb la lactància, etc. A més, disposaràs del calendari de sessions dels grups de suport, activitats i tallers
Actualitzar pàgina
Autenticació
Lactamar, suport a la lactància materna

Xerrada Educació No Sexista
Aquest dissabte 2 de juny, La Tribu Lactamar organitza una xerrada sobre Educació No Sexista a càrrec de la Gemma Guillamon de Porteo Natural.

Com es formen els rols de gènere?
Estem educant en la igualtat als nens i nenes?

En aquesta interessant xerrada rebrem consells sobre com enfocar l'educació dels nostres fills i filles per promoure una igualtat real

La xerrada serà a La Masoveria, recinte de Vil·la Flora de Canet de Mar (via Cannetum 4), el dissabte 2 de juny, a les 17.30. La donació aconsellada és de 6€

Per inscriure'us a la xerrada ho podeu fer a través de la APP LACTAMAR i enviant un correu electrònic a latribulactamar@gmail.com
 
 
2n Aniversari Lactamar!!
https://www.mostrarium.com/es/@lactamar
Atenció sòcies, usuari/es i amics i amigues📣
 
El diumenge 20 de maig festejarem el 2n Aniversari de Lactamar!!🎉
Ens trobarem a les 10.30h a La Masoveria (recinte de Vil·la Flora, a Canet de Mar) per passar el matí plegats amb les nostres famílies.

⭐ACTIVITATS
· Presentació de la Fira Lactamar 2018.
Venim amb moltes novetats que us encantaran!

· Ballant amb Anaïs
La nostra estimada Anaïs ens deleitarà amb el seu art i ballarem amb ella i els nostres nadons.

· Pica - Pica
Què seria d’una celebració sense un bon esmorzar?

US HI ESPEREM A TOTES I TOTS!!💜 I a la nostra App hi teniu tota la informació!
https://www.mostrarium.com/es/@lactamar
 
 
Misió i Valor de LACTAMAR
LACTAMAR és una associació sense ànim de lucre que té com a principals objectius:

1- Donar suport vers la lactància materna a totes aquelles mares que així ho desitgin, proporcionant informació i ajuda a les dones que vulguin gaudir d’una lactància materna amb èxit.
2- Protegir, promoure i donar suport a la lactància materna
3- Defensar el dret de totes les dones a alletar els seus fills tant de temps com desitgin, i a rebre tot el suport social i professional necessari per a aconseguir-ho, fomentant, a més, la participació activa de les dones en tots els àmbits de la societat i la conciliació de la vida familiar i laboral
4- Fomentar la participació activa de les dones en tots els àmbits de la societat, potenciant la seva informació i el seu desenvolupament
 
 
Grups de Suport a la Lactància
QUÈ SÓN: els Grups de Suport a la Lactància són grups d’ajuda portats per una o vàries assessores formades en lactància materna, oberts a mares que volen alletar els seus fills i a mares embarassades, que es reuneixen periòdicament per resoldre dubtes i dificultats, i per compartir experiències.

SERVEIS: reunions periòdiques, atenció personalitzada, telèfon d’urgències, i organització d’iniciatives de sensibilització social. Tots els serveis són gratuïts i l’assistència voluntària, havent la possibilitat de fer-se sòcia.

LACTAMAR compta actualment amb dos grups de suport per a la lactància:

ARENYS DE MUNT: es reuneix a l’Escola Bressol la Petjada els dijous de 16.30 a 18 hores.

CANET DE MAR: es reuneix a la planta baixa de la Masoveria, al recinte de Vil·la Flora, els dilluns al matí, de 10.30 a 12 hores .
 
 
La Tribu Lactamar
Segons un antic proverbi africà “Per a criar a un nen és necessària una tribu sencera”.

La Tribu de Lactamar neix amb la idea de convertir-se en un espai obert a mares i famílies (amb nadons aproximadament de 6 mesos a 3 anys) on ens reunim de de manera periòdica per compartir dubtes, vivències, preocupacions, il·lusions, i experiències al voltant de la criança respectuosa, o simplement per fer tribu, per conèixer a altres mares i/o pares que estan en el teu mateix moment vital, i compartir moments únics en companyia.
A més, en aquesta Tribu, si ets mare lactant trobaràs tot el recolzament per continuar alletant el teu nadó fins que tots dos ho decidiu.  

La Tribu es reuneix quinzenalment els dimarts a la planta baixa de la Masoveria, recinte de Vil·la Flora (Canet de Mar) de 17.30 a 19 hores.
 
 
Tallers i activitats periòdiques
TALLERS:

LACTAMAR organitza de manera periòdica tallers de diferents temàtiques sempre en funció dels interessos de les mares i els nadons.

ACTIVITATS:

Periòdicament s’assisteix a les CLASSES PREPART I POSTPART impartides als centres d’assistència primària (CAP), perquè les embarassades i les noves mares tinguin el grup com a referència en el cas que necessitin recolzament en el postpart immediat, ja que és en aquest moment quan moltes mares es troben amb problemes i no saben on trobar ajuda especialitzada
 
 
Fira Lactància i Criança
A l’octubre de 2017, LACTAMAR va organitzar per primera vegada la Fira del Nadó, amb vàries conferències relacionades amb la lactància materna, sent la del pediatre Carlos González en Alimentació Complementària la principal. Tanmateix, es va comptar amb la presència de paradistes especialitzats, food trucks i activitats per a tota la família.
L’objectiu de LACTAMAR és consolidar aquesta fira i aconseguir que sigui referència al Maresme en els propers anys.
La propera edició de la Fira serà a finals de setembre de 2018
 
 

Tornar al llistat d'entitats


Rambla Francesc Macià 59 - 08358 Arenys de Munt - Tel. 937 937 980 - ajuntament@arenysdemunt.cat