Ajuntament d'Arenys de Munt

AVUI
Mín. 14ºC
Màx. 25ºC
Ennuvolat amb pluja escasa
DEMÀ
Mín. 13ºC
Màx. 25ºC
Poc ennuvolat
Youtube Facebook Twitter Instagram
Notícies
Publicat el 23 de juny de 2020
La policia, juntament amb la brigada, busca els infractors que no reciclen bé obrint les bosses de deixalles

Cerca infraccions escombrariesLa campanya de recollida del rebuig dels dissabtes segueix ampliant-se pel territori arenyenc. Ara ja són dues les zones en quals els dissabtes es deixa al carrer qualsevol bossa que contingui material que es pugui reciclar, i dissabte que ve s’hi afegirà una nova àrea.

El que més amoïna els veïns és saber de qui són les bosses que es queden al carrer, ja que tot sovint no formen part de la casa que hi ha davant d’allà on han estat llençades. Per intentar enxampar infractors, la policia local i la brigada analitzen les bosses que no s’han recollit i les obren per buscar-hi alguna pista que condueixi a la persona o família que les ha llençat, com algun paper amb dades personals, a fi i efecte de sancionar les persones que no executen bé la recollida. No separar els residus a casa i treure la bossa amb residus barrejats sense classificar té una sanció mínima de 350 €.

A partir del dissabte 27 de juny comença la tercera setmana de campanya, i ho fa als carrers: trav. Llorenç, c. de les Flors, pl. de Catalunya, rbla. Sant Martí, pl. de l’Església, c. Generalitat, av. del Remei, c. Parlament de Catalunya, c. Josep M. Soler, c. Borrell, c. de la Rasa, camí del Cementiri, c. Vell, c. Nou, av. de la Pau, c. Pons, c. Can Barbeta, c. de l’Olivera, c. Enric Morera, c. Els Ponts, c. Pompeu Fabra, ptge. Martina, c. Regàs, rbla. Riera i Penya i torrent d’en Puig (zona d’habitatges).

Cal tenir clar que el rebuig no és tot allò que no saben on tirar. El rebuig són bolquers, compreses i tampons, bastonets de les orelles, mascaretes, guants, corones de lactància, tovalloletes humides, tiretes, preservatius, maquinetes d’afaitar, raspalls de dents, fil dental, llimes, pols d’escombrar, bosses d’aspiradora, excrements d’animals, burilles i cendres de cigarretes, cendra de llar de foc o estufa.

Es recorda que es pot utilitzar la deixalleria de dilluns a diumenge per portar tots aquells residus que no es poden reciclar en el porta a porta. Per consultes sobre què va a cada fracció de residus, podeu trucar al 934317014, visitar el web de Residuonvas o adreçar-vos a la bústia de correu de l’Agència de Residus de Catalunya.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^