Ajuntament d'Arenys de Munt

AVUI
Mín. 14ºC
Màx. 25ºC
Ennuvolat amb pluja escasa
DEMÀ
Mín. 13ºC
Màx. 25ºC
Poc ennuvolat
Youtube Facebook Twitter Instagram
Notícies
Publicat el 23 de juny de 2020
Arenys de Munt reprèn el fil de l'activitat cultural amb la commemoració del Dia Europeu de la Música

Festa de la Música 2020 - 1El passat diumenge, 21 de juny, es va celebrar el Dia Europeu de la Música a Arenys de Munt, una festa que va servir també per celebrar l’inici de l’estiu i la represa de l’activitat cultural al poble després del confinament. Es va celebrar amb diversos concerts de grups i artistes del poble, en total dues hores de música de qualitat i feta a casa.

Festa de la Música 2020 - 2Els concerts es van fer a l’aire lliure, als jardins de Can Borrell, i hi van assistir un centenar de persones. En tot moment es van respectar les mesures de seguretat i el públic estava agrupat per unitats familiars, amb la separació pertinent entre grups. Va ser el primer acte cultural postconfinament i la resposta de la gent va demostrar que la ciutadania d’Arenys de Munt té ganes de consumir cultura i espectacles.

Festa de la Música 2020 - 3En acabar els concerts, tot el públic assistent i els músics van cantar conjuntament la cançó Al·leluia de Leonard Cohen, seguint així la iniciativa de l'Acadèmia Catalana de Música, juntament amb la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC) i Òmnium Cultural, per tal que es cantés a tot el país aquesta cançó, ja fos en versió catalana o original, i commemorar així el Dia Europeu de la Música.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^