Ajuntament d'Arenys de Munt

AVUI
Mín. 12ºC
Màx. 24ºC
Intervals de nuvolositat
DEMÀ
Mín. 14ºC
Màx. 24ºC
Descobert
Youtube Facebook Twitter Instagram
Notícies
Publicat el 17 de juny de 2020
A partir del 19 de juny, ja no caldrà demanar cita prèvia per anar a la deixalleria

DeixalleriaEl passat 9 de maig la deixalleria va tornar a donar servei a tots els usuaris particulars que necessiten gestionar els residus del seu domicili, amb la restricció d’accedir-hi només amb cita prèvia. A partir del divendres 19 de juny, ja no caldrà demanar hora i s’hi podrà anar tal com era habitual abans de l’estat d’alarma.

Tot i això, cal tenir en compte que:

  • L’horari d’obertura de la deixalleria serà l’habitual d’abans de la declaració de l’estat d’alarma: de dilluns a dissabte de 9 a 13 h i de 16 a 18 h i diumenges de 10 a 14 h.
  • L’accés a la deixalleria serà com a màxim de tres vehicles simultàniament, fet que pot suposar que s’hagi d’esperar el torn a fora de la deixalleria fins a la indicació de l’encarregat de la instal·lació. No es permetrà l’accés a la deixalleria a peu.
  • Seguint les indicacions del Departament de Sanitat, es demana que no vagin a la deixalleria més de dos usuaris per vehicle, que vagin degudament equipats amb elements de protecció (mascaretes, guants, etc.) i que es guardin les distàncies de seguretat.
  • Es recomana que els residus es portin a la deixalleria prèviament classificats per agilitzar la disposició de cadascun al corresponent contenidor. Com sempre, els treballadors de la deixalleria informaran del contenidor en el qual s’ha de dipositar cada residu si l’usuari ho necessita.
  • La zona de “reutilització” de materials de la deixalleria estarà tancada, per la qual cosa no es podran deixar ni recollir materials per a la seva reutilització.
  • Es demana la col·laboració dels usuaris respectant l’ordre d’arribada i entrant seguint les indicacions del personal de la deixalleria, procurant estar el mínim temps necessari dins la instal·lació, tenint paciència si es produeix alguna aglomeració a l’entrada de la instal·lació i, sobretot, mantenint les mesures sanitàries, com l’ús de mascaretes i el manteniment de la distància de seguretat de 2 metres.
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^