Ajuntament d'Arenys de Munt

AVUI
Mín. 12ºC
Màx. 24ºC
Intervals de nuvolositat
DEMÀ
Mín. 14ºC
Màx. 24ºC
Descobert
Youtube Facebook Twitter Instagram
Notícies
Publicat el 10 de juny de 2020
Obertura de la piscina municipal el 22 de juny

PiscinaLa piscina municipal obrirà les portes el dilluns 22 de juny, però amb algunes restriccions provocades per la COVID-19. L’aforament serà com a màxim del 50% de la seva capacitat habitual, els vestidors i les guixetes estaran tancats i les taules de pícnic quedaran inhabilitades.

Hi haurà dos torns, un de matí de 10 a 14 h i un de tarda de 15 a 19 h, per poder realitzar una neteja entremig, de 14 a 15 h. Sempre que sigui possible, es farà reserva prèvia al telèfon 937074433. Enguany, i excepcionalment, no es comercialitzaran els abonaments familiars ni els de temporada, tot i que sí que es podran adquirir els abonaments per a 10 usos.

A banda, s’hauran de complir les mesures higièniques recomanades per Sanitat, com la presa de temperatura per entrar-hi, l’ús de mascaretes per accedir-hi, l’ús de gel hidroalcohòlic, etc.

El bar funcionarà amb les taules col·locades complint la distància de seguretat, tot i que el número de taules no es reduirà, ja que s’ha ampliat la zona habilitada.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^