Ajuntament d'Arenys de Munt

AVUI
Mín. 12ºC
Màx. 24ºC
Intervals de nuvolositat
DEMÀ
Mín. 14ºC
Màx. 24ºC
Descobert
Youtube Facebook Twitter Instagram
Notícies
Publicat el 5 de juny de 2020
Obertura de la Biblioteca el dimarts 9 de juny

Biblioteca Antònia Torrent i MartoriEl dimarts 9 de juny la Biblioteca Antònia Torrent i Martori tornarà a obrir les seves portes amb horari reduït, condicions higièniques d'accés i limitació de serveis, en compliment de les mesures de prevenció i protecció en fase de desescalada de la pandèmia de la COVID-19.

Així, durant la Fase 2, l'horari de la biblioteca serà de 16 a 20 h de dilluns a dijous, i de 10 a 14 h els divendres. Els dissabtes i diumenges estarà tancada. Els serveis disponibles seran exclusivament de retorn o préstec de documents, de consulta a sala (no inclou estudi ni lectura a sala), d'ús d'ordinadors i d'informació bibliogràfica.

Per al préstec de documents, s'atendrà amb preferència aquelles persones que hagin sol·licitat cita prèvia. La podeu sol·licitar telemàticament a https://bibliotecavirtual.diba.cat/sol-licitud-de-cita-previa o per telèfon (93 793 84 48) en horari d'obertura.

Per retornar documents no cal cita prèvia. Recordeu que el termini de devolució dels documents prestats abans del confinament es va ampliar fins al dia 31 de juliol.

Per accedir a la Biblioteca, serà obligatori l'ús de mascareta, i al vestíbul el personal us aplicarà gel hidroalcohòlic a les mans i us donarà les indicacions oportunes.

Per a més informació, consulteu les xarxes socials de la Biblioteca: Twitter / Facebook / Instagram

Biblioteca cartell 1 - horari  Biblioteca cartell 2 - condicions d'accés

Biblioteca cartell 3 - serveis oferts  Biblioteca cartell 4 - serveis no oferts

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^