Ajuntament d'Arenys de Munt
Publicat el 18 de maig de 2020

Cartell Radars Bon veīnatge!La campanya "Bon veīnatge!" del projecte Radars vol millorar el vincle i la solidaritat entre els veīns que puguin conviure amb gent gran al mateix edifici o dins un mateix veīnat.

Ho fa proposant recomanacions perquč els veīns i veīnes tinguin cura de les persones grans o vulnerables de la comunitat que ho necessitin:

  • Imprimint i penjant el cartell explicatiu de la campanya a l'entrada de l'edifici (si no es té impressora, es pot fer a mā, amb guants i mascareta) o a les zones més visibles, i una graella on es puguin apuntar amb el nom, pis i porta i telčfon de contacte, tant de la persona que tingui alguna necessitat com de la persona que vulgui donar aquest suport.
  • Baixant-vos el cartell i les propostes de passatemps, que podeu imprimir o copiar a mā i deixar-los a la porta de la gent gran de l’escala.

Altres idees sķn: crear un espai o biblioteca compartida deixant llibres en una cadira al replā de l'escala, diaris, els passatemps retallats dels diaris, material de protecciķ (com mascaretes o guants), llenįar les escombraries, fer companyia, baixar-los canįons de record amb el mōbil... i tot allō que se us pugui acudir.

Per a més informaciķ, us podeu posar en contacte amb el projecte Radars al correu electrōnic radars@arenysdemunt.cat

Cartell Radars Bon veīnatge!

Cartell Radars Bon veīnatge!

Fitxer: Cartell_Radars_Bon_veinatge_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pāgines: 1
Mida: 336,77 kB

Cartell Radars Bon veīnatge! (graella)

Cartell Radars Bon veīnatge! (graella)

Fitxer: Cartell_Radars_Bon_veinatge___graella_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pāgines: 1
Mida: 159,47 kB

Passatemps Radars

Passatemps Radars

Fitxer: Passatemps_Radars.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pāgines: 24
Mida: 2,29 MB