Ajuntament d'Arenys de Munt

AVUI
Mín. 12ºC
Màx. 24ºC
Intervals de nuvolositat
DEMÀ
Mín. 14ºC
Màx. 24ºC
Descobert
Youtube Facebook Twitter Instagram
Notícies
Publicat el 7 de maig de 2020
El Projecte Radars s'adapta al confinament

Radars s'adapta al confinamentEl Projecte Radars, que majoritàriament organitza accions presencials, s’ha adaptat a les actuals circumstàncies de confinament amb noves activitats, per intensificar el suport als seus usuaris i alhora ajudar-los a passar el temps.

El perfil d'usuaris de Radars és en aquests moments el col·lectiu de més risc en aquesta pandèmia: les persones més grans de 70 anys que viuen soles o amb persones majors de 65 anys.

Amb l'objectiu d'arribar al màxim de persones grans en situació de soledat obligada per la situació actual, des de Radars s’ha estat fent suport telefònic per poder assegurar una via de comunicació i informació segura durant les primeres setmanes, i un suport emocional i acompanyament en positiu durant les següents, amb un recull de consells, lectura de poesia i altres activitats.

Des de Radars s'acompanya les persones grans que, pel fet d'estar soles, es troben amb possibles angoixes i pors, se'ls dona informació ajustada i actualitzada dels recursos del poble i l'Ajuntament i es detecten situacions de risc.

Alhora, s'està facilitant la incorporació de noves persones usuàries que vulguin aquest acompanyament en aquesta situació de crisi per la COVID-19, obrint una línia de telèfon mòbil per poder arribar al màxim de persones possible que puguin reunir el perfil d'usuari Radars, i així donar-los suport. Des de Radars es vol que totes les persones que ho necessitin puguin tenir aquest acompanyament; només cal trucar al 649944207 per fer-lo possible. Aquest telèfon està operatiu de dilluns a divendres de 12 del migdia a 4 de la tarda. A banda de trucar-hi, també s'hi poden enviar missatges de WhatsApp.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^