Ajuntament d'Arenys de Munt

AVUI
Mín. 12ºC
Màx. 24ºC
Intervals de nuvolositat
DEMÀ
Mín. 14ºC
Màx. 24ºC
Descobert
Youtube Facebook Twitter Instagram
Notícies
Publicat el 6 de maig de 2020
Aquest cap de setmana reobre la deixalleria també per a usuaris particulars

Entrada de la deixalleriaDes del passat 23 d’abril la deixalleria ja està oberta per a empreses, industrials i autònoms que necessiten gestionar residus en petites quantitats a través d’aquest servei. A partir d’aquest dissabte, 9 de maig, la deixalleria estarà oberta també per tots aquells usuaris particulars que necessiten gestionar els residus del seu domicili, facilitant d’aquesta manera el camí de retorn a la normalitat però sense posar en perill la davallada de casos d’infecció de la nostra població.

Per aquest motiu, l’accés a la deixalleria s’haurà de fer seguint un determinat protocol, que pot variar en funció de l’evolució de la pandèmia:

  • Únicament s’accedirà a la deixalleria amb hores convingudes (cita prèvia). Es pot demanar dia i hora trucant a la deixalleria al telèfon 93 793 89 85 en horari d’obertura.
  • L’horari d’obertura de la deixalleria serà el vigent abans de la declaració de l’estat d’alarma: de dilluns a dissabte de 9 del matí a 1 del migdia i de 4 a 6 de la tarda, i diumenges de 10 del matí a 2 del migdia.
  • L’accés a la deixalleria serà com a màxim de dos vehicles simultàniament, fet que pot suposar que s’hagi d’esperar el torn a fora de la deixalleria fins a la indicació de l’encarregat de la instal·lació.
  • No podrà entrar-hi cap vehicle sense la indicació prèvia del personal de la deixalleria, per garantir que es respectin les cites prèvies.
  • No es permetrà l’accés a la deixalleria a peu, per motius de seguretat.
  • Seguint les indicacions sanitàries, es demana que no accedeixin a la deixalleria més de dos usuaris per vehicle, que hauran d’anar degudament equipats amb elements de protecció (mascaretes, guants, etc.) i hauran de guardar en tot moment les distàncies de seguretat.
  • Es recomana que els residus que es portin a la deixalleria estiguin prèviament classificats, per agilitzar la disposició de cadascun en el corresponent contenidor. Com sempre, els treballadors de la deixalleria informaran del contenidor en el qual cal dipositar cada residu si l’usuari ho necessita.
  • La zona de “reutilització” de materials de la deixalleria estarà tancada, per la qual cosa no es podrà deixar ni recollir materials per a la seva reutilització.
  • Es demana la col·laboració dels usuaris respectant l’hora de cita que se’ls hagi donat i procurant estar el mínim temps necessari dins de la instal·lació. També es demana paciència si es produeix alguna demora.
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^