Ajuntament d'Arenys de Munt

AVUI
Mín. 12ºC
Màx. 24ºC
Intervals de nuvolositat
DEMÀ
Mín. 14ºC
Màx. 24ºC
Descobert
Youtube Facebook Twitter Instagram
Notícies
Publicat el 5 de maig de 2020
Mesures de suport econòmic per pal·liar els efectes de la crisi de la COVID-19

Ajuts COVID-19En el Ple del 20 d’abril es va aprovar una modificació de crèdit de 246.250 € per dur a terme mesures de suport en els àmbits econòmic, social i sanitari per pal·liar els efectes de la crisi de la COVID-19 al municipi. En aquesta pàgina hi trobareu els ajuts de l’Ajuntament, i també els dels governs de l’Estat i la Generalitat de Catalunya, per a persones, comerç, autònoms i empreses.

A l’apartat d’ajuts a les persones, hi podreu trobar informació sobre el Banc d’Aliments, les prestacions econòmiques de caràcter social, els ajuts per al servei de menjador de les escoles bressol i els ajuts per a subministraments bàsics. Pel que fa a les altres administracions, hi trobareu la prestació d’urgència per a subministraments bàsics, la moratòria de deute hipotecari de l’habitatge habitual, el programa d’ajudes de lloguer i altres mesures referents a l’habitatge, i la reducció del 50% del cànon de l’aigua.

A l’apartat d’ajuts al comerç, autònoms i empreses, hi trobareu subvencions per al sector comercial i de serveis, per a la modernització del comerç i la restauració, i per al foment de la contractació de persones desocupades. Pel que fa a les altres administracions, mesures de protecció i manteniment de l’ocupació, ERTOs, la reducció de la quota de la Seguretat Social, préstecs, la línia ICF-Avalis liquiditat, la línia ICO per al sector turístic i activitats connexes, la moratòria de tributs, l’ajornament d’impostos del govern de l’Estat, la suspensió dels terminis d’autoliquidació i pagament de tributs, la reducció del 50% del cànon de l’aigua, i la prestació extraordinària per cessament d’activitat i l’ajut per reducció de la facturació per a autònoms.

Botó ajuts COVID-19 2

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^