Ajuntament d'Arenys de Munt

AVUI
Mín. 14ºC
Màx. 24ºC
Núvols alts
DEMÀ
Mín. 13ºC
Màx. 22ºC
Intervals de nuvolositat
Youtube Facebook Twitter Instagram
Portada · Sanitat i salut pública · Atenció a la ciutadania i recursos essencials de Serveis Socials
Atenció a la ciutadania i recursos essencials de Serveis Socials

PRESTACIONS ECONÒMIQUES

Qualsevol consulta amb Serveis Socials es pot fer a través del telèfon 93 793 77 10 o del correu electrònic ssocials@arenysdemunt.cat, en horari de 9 del matí a 2 del migdia, de dilluns a divendres.

Prestacions econòmiques de caràcter social

Les persones que desitgin fer alguna sol·licitud en relació a les prestacions econòmiques contemplades a les Bases Reguladores de Prestacions Econòmiques de Caràcter Social a Arenys de Munt ho hauran de fer mitjançant la tramesa per mitjans telemàtics per tal d’evitar possibles contagis durant el temps que duri l’estat d’alarma i no haver de sortir dels seus domicilis.

En aquest sentit, l'Ajuntament recalca que ajudarà aquelles famílies amb dificultats a l’hora de presentar documentació de forma electrònica fent ús dels mitjans esmentats tot trucant al telèfon de l'OAV (93 793 79 80) o escrivint a oav@ademunt.cat.

Podeu consultar la sol·licitud i documentació per presentar la instància en aquest enllaç.

BANC D’ALIMENTS

En relació al DISAM (Centre de Distribució Solidària d’Aliments d’Arenys de Munt), se segueixen repartint lots de menjar els dies establerts, tot reforçant el servei, augmentant els dies de repartiment i atenent noves altes d’usuaris arran de la situació en què apareixen noves situacions de vulnerabilitat.

Paral·lelament, i gràcies al suport del grup de voluntaris creat al municipi arran de l’estat d’alarma, es reparteixen lots de menjar a domicili a persones vulnerables que no es poden desplaçar al magatzem del DISAM i/o que no tenen recursos.

^