Ajuntament d'Arenys de Munt

AVUI
Mín. 12ºC
Màx. 24ºC
Intervals de nuvolositat
DEMÀ
Mín. 14ºC
Màx. 24ºC
Descobert
Youtube Facebook Twitter Instagram
Notícies
Publicat el 30 de març de 2020
Nou servei d'atenció telefònica gratuïta del SOC

Atenció telefònica gratuïta SOCEl Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) ha posat en marxa, a partir d'avui, un nou servei d’atenció telefònica gratuïta a través del 900 800 046, amb el qual triplica el personal d’atenció per telèfon.

A través d'aquest servei es podrà donar resposta a preguntes de la ciutadania relacionades amb com donar d’alta una demanda d’ocupació, la Renda Garantida de Ciutadania i tràmits i/o consultes que normalment es realitzen des d’una Oficina de Treball.

La mesura forma part d’un pla més ampli per reforçar el dispositiu d’atenció a la ciutadania i garantir la resposta a les consultes i gestions, un servei que s’ha vist alterat per l’alarma sanitària provocada per la COVID-19, ja que les mesures sanitàries per evitar l’extensió del virus han obligat a tancar al públic les Oficines de Treball i a minimitzar els efectius que hi treballen a porta tancada.

Per accedir a aquest servei, les persones usuàries hauran de trucar al telèfon gratuït 900 800 046. Un missatge enregistrat els demanarà el seu codi postal i, posteriorment, si la consulta té a veure amb la inscripció com a demandant d’ocupació o amb altres temes o tràmits. En funció de la tipologia de la pregunta, es respondrà directament o es derivarà a un altre dispositiu.

L’horari d’atenció telefònica serà de dilluns a divendres de 8 del matí a 2 del migdia.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^