Ajuntament d'Arenys de Munt

AVUI
Mín. 4ºC
Màx. 12ºC
Ennuvolat
DEMÀ
Mín. 3ºC
Màx. 11ºC
Intervals de nuvolositat
Youtube Facebook Twitter Instagram
Notícies
Publicat el 3 d'abril de 2018
El Pressupost Participatiu Jove 2018 finalitza amb la Festa de Cap d'Any com a proposta més votada

Pressupost Participatiu Jove 2018El passat 24 de març va finalitzar el període de votacions del Pressupost Participatiu Jove 2018 amb un total de cinc propostes per votar: Festa Flaixbac, construcció d’un Bikepark, festa de Cap d’Any, cap de setmana cultural i millora dels bucs d’assaig de l’edifici Escorxador. Per poder participar calia tenir entre 18 i 29 anys i estar empadronat/da al municipi. Tanmateix, només s’admetia un vot per persona i cada persona només podia votar un projecte.

S’han formalitzat un total de 52 vots, que representa un 5% de la població jove compresa en aquesta franja d’edat. La proposta més votada ha sigut la Festa de Cap d’Any, amb 17 vots, seguit de la Festa Flaixbac, amb 10 vots, construcció d’un Bikepark, amb 9 vots, i tant el cap de setmana cultural com la millora dels bucs d’assaig de l’edifici Escorxador han obtingut 8 vots cadascuna. Majoritàriament hi ha participat la població masculina amb un 63% dels vots i la femenina amb un 37%, i per franjes d’edat, majoritàriament ha votat la població jove de 18 a 21 anys, amb un 46% dels vots, seguit de la franja d’edat de 22 a 25 anys, amb un 37% dels vots, i finalment, la franja d’edat de 26 a 29 anys amb un 17% dels vots.

La Regidoria i tècnica de Jovent, juntament amb qui va formalitzar la proposta de la Festa de Cap d’Any, organitzaran per a aquest proper Cap d’Any una festa per a totes les persones joves del poble; el pressupost serà de 7.000 euros i caldrà fer diverses reunions de coordinació per desenvolupar l’esdeveniment.

L'objectiu del Pressupost Participatiu Jove és apropar al jovent d'Arenys de Munt a la presa de decisions sobre com destinar una part del pressupost de la Regidoria de Joventut i fer-lo partícip en la posada en marxa dels projectes escollits. És per això que l'organització de la Festa anirà a càrrec de la Comissió Jove, tutoritzada per la Regidoria de Joventut.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^