Ajuntament d'Arenys de Munt

AVUI
Mín. 3ºC
Màx. 17ºC
Descobert
DEMÀ
Mín. 7ºC
Màx. 17ºC
Intervals de nuvolositat
Youtube Facebook Twitter Instagram
Assemblea Virtual

Consell de Comunicació

Accedeix a l'Assemblea Virtual:


Què és l'assemblea virtual del Consell de Comunicació?

L'assemblea virtual és un espai digital creat a través de la plataforma online Decidim.
Es tracta d'un complement de cara a estar més informats i millorar l'experiència participativa amb el Consell.


Per a què serveix?

A través d'aquest racó, els integrants del Consell podreu comunicar-vos entre vosaltres, crear debats, estar al tant de properes reunions i trobades, crear i participar en enquestes, dur a terme iniciatives i propostes a discutir i a portar a terme al proper consell, etc.


És obligatori el seu ús?

No. L'assemblea virtual és una eina complementària que us permetrà no perdre contacte amb el consell i amb les seves novetats, però no és obligatori fer-la servir.

Les properes convocatòries de reunions es continuaran notificant com fins ara, que és on els membres del consell es reuniran i prendran les decisions importants.


Com puc apuntar-me a l'assemblea virtual?

Per apuntar-vos a l'assemblea virtual heu d'emplenar el formulari d'inscripció al Consell i indicar a la pregunta corresponent que voleu tenir accés. En el cas de que ja estigueu en el consell i no tingueu accés a l'espai o bé no hagueu indicat una direcció de correu electrònic, envieu un email a participacio@ademunt.cat, indicant que voleu disposar d'accés a l'assemblea virtual del consell de comunicació i el vostre nom i direcció de correu electrònic.

 
^