Ajuntament d'Arenys de Munt

AVUI
Mín. 16ºC
Màx. 26ºC
Intervals de nuvolositat amb pluja escasa
DEMÀ
Mín. 10ºC
Màx. 23ºC
Molt ennuvolat amb pluja
Youtube Facebook Twitter Instagram
Assemblea Virtual

Consell de Comunicació

Accedeix a l'Assemblea Virtual:


Què és l'assemblea virtual del Consell de Comunicació?

L'assemblea virtual és un espai digital creat a través de la plataforma online Decidim.
Es tracta d'un complement de cara a estar més informats i millorar l'experiència participativa amb el Consell.


Per a què serveix?

A través d'aquest racó, els integrants del Consell podreu comunicar-vos entre vosaltres, crear debats, estar al tant de properes reunions i trobades, crear i participar en enquestes, dur a terme iniciatives i propostes a discutir i a portar a terme al proper consell, etc.


És obligatori el seu ús?

No. L'assemblea virtual és una eina complementària que us permetrà no perdre contacte amb el consell i amb les seves novetats, però no és obligatori fer-la servir.

Les properes convocatòries de reunions es continuaran notificant com fins ara, que és on els membres del consell es reuniran i prendran les decisions importants.


Com puc apuntar-me a l'assemblea virtual?

Per apuntar-vos a l'assemblea virtual heu d'emplenar el formulari d'inscripció al Consell i indicar a la pregunta corresponent que voleu tenir accés. En el cas de que ja estigueu en el consell i no tingueu accés a l'espai o bé no hagueu indicat una direcció de correu electrònic, envieu un email a participacio@ademunt.cat, indicant que voleu disposar d'accés a l'assemblea virtual del consell de comunicació i el vostre nom i direcció de correu electrònic.

 
^