Ajuntament d'Arenys de Munt

AVUI
Mín. 4ºC
Màx. 12ºC
Ennuvolat
DEMÀ
Mín. 3ºC
Màx. 11ºC
Intervals de nuvolositat
Youtube Facebook Twitter Instagram
Portada · Educació · Escoles i Centres educatius · Escola Sobirans
Escola Sobirans

Escola SobiransL'Escola Sobirans és una escola jove i moderna, que evoluciona i s'adapta a les necessitats actuals. El centre es va posar en marxa el curs 2003-2004 amb un bon arrelament al municipi. Realitzem diverses activitats amb les escoles del poble. Ens trobem envoltats de natura en un indret privilegiat. Des del curs 2006-2007 formem part de la Xarxa d´Escoles Verdes de Catalunya.

L'escola acull alumnes dels 3 fins als 12 anys. Està distribuïda en dues plantes afavorint l'accés i la mobilitat. Les aules són àmplies i amb molta llum natural com tots els espais de l'escola. Les instal·lacions respecten i s'integren perfectament a l'entorn natural que ens envolta.

Disposem de biblioteca, aula d'informàtica, aula d'acollida, cuina pròpia amb productes de proximitat, de temporada i ecològics, patis espaiosos, gimnàs, sala de psicomotricitat, aula de música, aula d'anglès, aules de suport i en les aules, pissarres digitals i biblioteques d'aula.

Comptem amb un equip docent estable i professional que impulsa i afavoreix un ambient afectuós, familiar, alegre, tranquil i acollidor. Apostem per una escola oberta a tothom en un ambient cooperatiu basat en la convivència i en el respecte per la diversitat així com també els bons resultats educatius que reflecteixen aquest benestar global.


ASPECTES A DESTACAR

Apliquem metodologies que afavoreixen l'aprenentatge significatiu, la diversitat i la inclusió. Establim les bases per a un bon desenvolupament de lesEscola Sobirans etapes posteriors. Aconseguim que els nostres alumnes adquireixin no tan sols uns bons aprenentatges acadèmics, sinó també a ser competents per esdevenir persones capaces d'intervenir activa i críticament en la societat plural, diversa i en canvi continu.


PRINCIPIS EDUCATIUS

Escola SobiransTreballem en funció de les necessitats dels alumnes i tenim molt en compte la formació personalitzada, l'educació integral, el desenvolupament harmònic, la igualtat i el respecte a la diversitat, el desenvolupament de la creativitat, de l'esperit crític i de l'autonomia personal.

Les famílies són el pilar principal del desenvolupament i educació dels seus fills, i és per això que afavorim la seva participació i col·laboració amb nosaltres en les diverses activitats que realitzem dins l'aula, a les sortides, festes, aniversaris...  Trimestralment ens reunim amb els delegats de classe.

Treballem per a què tots qui formen part de la comunitat educativa vinguin cada dia a l'escola amb un somriure, amb energia i amb ganes de ser millors persones cada dia. I el més important de tot, ajudar a créixer als nens i nenes de l'escola, ajudar-los a pensar, a que siguin éssers organitzats, observadors, previsors, exigents amb ells/es mateixos/es i amb la societat en la què viuen, prudents… ajudar-los i ensenyar-los a ser crítics i amb esforç, treball sistemàtic i dedicació, aconseguir ser persones competents.

 
Dades de contacte

Directora: Stella Pujol

Adreça: Ctra. de Lourdes, 29 - 08358 Arenys de Munt

Telèfon: 93.795.05.18

Correu: a8055890@xtec.cat

Webhttps://agora.xtec.cat/ceipsobirans/

AMPA Escola Sobirans: http://www.ampasobirans.org/

Cuina Escola Sobirans - Picant de Mans: http://www.picantdemans.cat/

^