Ajuntament d'Arenys de Munt

AVUI
Mín. 11ºC
Màx. 22ºC
Descobert
DEMÀ
Mín. 13ºC
Màx. 23ºC
Intervals de nuvolositat
Youtube Facebook Twitter Instagram
Notícies
Publicat el 20 de maig de 2020
Nova línia d'ajuts per pagar el lloguer

Ajuts al lloguerEl Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat i l’Agència de l’Habitatge de Catalunya han obert avui una línia d’ajuts d’un total de 14,5 milions destinats a les persones arrendatàries d’habitatge habitual que s’han vist afectades per l’impacte econòmic i social de la COVID-19. Són ajuts directes per pagar un màxim de sis mensualitats de lloguer, des d'abril a setembre.

El termini per a la presentació de les sol·licituds és del 19 de maig al 30 de setembre del 2020, però cal tenir en compte que els ajuts s’atorgaran per ordre d'arribada fins a exhaurir el pressupost.

Requisits de les persones sol·licitants:

  • Estar a l’atur.
  • Haver patit un ERTO o una retallada de sou a conseqüència de la COVID-19, amb un topall de renda familiar i un lloguer no superior a 900 euros.
  • Que la persona sol·licitant sigui titular d’un contracte de lloguer, que l’habitatge constitueixi el seu domicili habitual i que, a causa de la COVID-19, es trobi en una situació sobrevinguda de vulnerabilitat econòmica que pugui acreditar.
  • Que les despeses de lloguer i dels subministraments bàsics igualin o superin el 35% dels ingressos nets de la unitat familiar.

Sol·licitud d’ajut:

El número d’atenció telefònica 900 922 841 oferirà assessorament de 9 del matí a 2 del migdia.

Durant aquesta setmana, l’Oficina Comarcal d’Habitatge facilitarà informació i resoldrà dubtes per correu electrònic: habitatge@ccmaresme.cat.

Més informació i realització de les sol·licituds en aquesta pàgina.

També podeu consultar la guia d'ajuts a l'habitatge del Consell Comarcal del Maresme.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^