Ajuntament d'Arenys de Munt

AVUI
Mín. 12ºC
Màx. 22ºC
Intervals de nuvolositat
DEMÀ
Mín. 11ºC
Màx. 23ºC
Intervals de nuvolositat
Youtube Facebook Twitter Instagram
Notícies
Publicat el 13 de juny de 2018
Oberta la convocatòria de subvencions a les empreses per la contractació de persones aturades menors de 30 anys i majors de 45 anys
El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 23 de juliol de 2018

Ajudes a la contractacióEs torna a obrir una nova convocatòria de subvencions adreçada a les empreses d'Arenys de Munt, que disposin d'un centre de treball en el nostre municipi amb l'objectiu de fomentar l'ocupació estable i afavorir la incorporació al mercat de treball de col·lectius menors de 30 anys i majors de 45, a un import màxim subvencionable de 300 euros mensuals i 12 mensualitats.

Es tracta de que aquestes persones disposin d'oportunitats laborals en entorns productius, mirant de garantir la seva continuïtat, afavorint la integració del treballador en el mercat de treball i la seva permanència en el mateix.

Les subvencions, que es concediran en base al compliment dels requisits establerts a les bases, seran per a contractes de treball de durada mínima de 6 mesos i de jornada laboral a temps complert. L'import de la subvenció per contracte serà d'un 30% de les despeses subvencionables (la retribució salarial bruta (inclòs el prorrateig de les pagues extraordinàries i les cotitzacions  a la Seguretat Social) amb un import màxim de 1.800 euros per contracte i per un termini màxim de 12 mensualitats. En cas de sobrant, es podrà superar aquest límit. El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 23 de juliol de 2018.

Amb aquesta nova línia de subvencions es dóna compliment a un dels objectius estratègics definits al Pla d’Actuació Municipal 2015-2019. Aquesta convocatòria compta amb una dotació pressupostària de 10.000 euros, i en funció de les necessitats que es detectin en el teixit productiu, així com de la resposta per part de les empreses i els seus efectes reals en el mercat laboral del municipi d'Arenys de Munt, es contemplaria la possibilitat d’ampliació en el proper exercici.

Els documents en PDF per a fer la sol·licitud es poden descarregar aquí, les bases de subvencions a empreses per a la contractació de persones aturades es poden descarregar en aquest enllaç, i la convocatòria clicant aquí. Si us cal ajuda o assessorament per a la preparació de les vostres sol·licituds, no dubteu a contactar per telèfon 937 937 710 o correu electrònic amb la tècnica del departament de Promoció Econòmica i Ocupació tecnicgestio@ademunt.cat.


CONDICIONS DE LES SUBVENCIONS PER A LA CONTRACTACIÓ (MENORS DE 30 ANYS I MAJORS DE 45)

Quina és la finalitat
Fomentar l'ocupació estable i afavorir la incorporació al mercat de treball de col·lectius que tenen especials dificultats d'inserció laboral: menors de 30 anys i majors de 45.

A quines empreses està adreçada

  • Empreses ja constituïdes amb centre de treball a Arenys de Munt.

Requisits de les persones a contractar

  • Persones desocupades sense prestacio per desocupació.
  • Persones empadronades a Arenys de Munt menors de 30 anys o majors de 45 anys amb 12 mesos d'antiguitat mínima anteriors a la data de la convocatòria.

Termini de presentació
A partir del 14 de juny de 2018 fins el 23 de juliol.

Com es sol·licita
Presentant imprès de sol·licitud que es pot trobar al web de l’Ajuntament.

Import de la subvenció
L'import de la subvenció per contracte serà d’un 30% de les despeses subvencionables amb un màxim de 300 euros mensuals i un màxim de 12 mensualitats. Ampliable en cas que existeixi sobrant en funció de les sol·licituds rebudes.

Característiques del contracte
La durada del contracte ha de ser com a  mínim de 6 mesos.

Quines despeses es poden subvencionar
La retribució salarial bruta, inclòs el prorrateig de les pagues extraordinàries i les cotitzacions  a la Seguretat Social.

Pagament
El pagament es realitzarà en un únic pagament un cop justificada la subvenció des de la finalització del contracte.

Justificació

  • S’ha de presentar fotocòpia de les nòmines, TC1 i TC2.
  • Declaració de les altres subvencions obtingudes per a la mateixa finalitat, si s'escau. O declaració negativa.
  • Declaració reponsable de no haver realitzat acomiadaments improcedents.

Les bases complertes es poden descarregar aquí. El document de sol·licitud de la subvenció es pot descarregar aquí. La convocatòria es pot descarregar aquí.


ARENYS DE MUNT EMPRÈN

4t Concurs d'emprenedoriaSubvencions per a la contractacióSubvencions al comerç 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^